Μέθοδος Εκτέλεσης
                            
 	- Σε μπολ ριχνουμε το κοσκινισμενο αλευρι το αλατι την ζαχαρη και ανακατευουμε.
 
 	
 
 	- Προσθετουμε τα χτυπημενα αυγα,
 
 	
 
 	- το κρυο βουτυρο,
 
 	
 
 	- και σιγα σιγα το γαλα,
 
 	
 
 	- ανακατευοντας με το συρμα
 
 	
 
 	- μεχρι να δουμε λειο
 
 	
 
 	-  και αραιο τον χυλο μας.Τον σκεπαζουμε και τον βαζουμε στο ψυγειο για 1 ωρα.
 
 	
 
 	- Ζεσταινουμε ενα αντικολλητικο τηγανι με διαμετρο 20 εκ.και βαζουμε ενα μικρο κομματι βουτυρο να λιωσει.
 
 	
 
 	- Με ενα μικρο φλυτζανακι του καφε παιρνουμε χυλο τον ριχνουμε στο τηγανι και με γρηγορες κινησεις περιστρεφουμε κυκλικα το τηγανι ωστε να απλωθει παντου.
 
 	
 
 	- Μολις δουμε μικρες τρυπουλες στην επιφανεια της κρεπας
 
 	
 
 	- την αναποδογυριζουμε να ψηθει και απο την αλλη μερια.Συνεχιζουμε με τον ιδιο τροπο μεχρι να τελειωσει ο χυλος μας.
 
 	
 
 	- Παιρνουμε μια μια κρεπα τοποθετουμε μια φετα τυρι,μια φετα ζαμπον,μια ροδελα ντοματα,λιγη πιπερια,μια πρεζα ριγανη
 
 	
 
 	-  και διπλωνουμε την κρεπα σε ρολο.
 
 	
 
 	- Τοποθετουμε τις κρεπες σε ταψακι την μια διπλα στην αλλη με το κλεισιμο της κρεπας απο κατω.
 
 	
 
 	- Περιχυνουμε ομοιομορφα την κρεμα γαλακτος απο πανω τους να παει παντου,
 
 	
 
 	- προσθετουμε το τριμμενο ρεγκατο επισης να καλυψει ολη την επιφανεια,
 
 	
 
 	- και ψηνουμε σε προθερμασμενο φουρνο στον αερα στους 180-190 βαθμους για μιση ωριτσα μεχρι να δουμε μια ωραια κρουστα ροδοκοκκισμενη απο το τυρι.
 
 	
 
 	- Αφαιρουμε απο τον φουρνο,περιμενουμε ελαχιστα να σταθει το φαγητο,και με σπατουλα αφαιρουμε και σερβιρουμε συνοδευοντας με σαλατα της αρεσκειας μας!!!
 
                         
                        Hμερομηνία ανάρτησης συνταγής: 12 Ιανουαρίου 2014
                     
                
ΜΑΓΕΙΡΕΨΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΤΥΡΟΨΩΜΟ ΤΗΣ ΣΤΙΓΜΗΣ
ΓΙΟΡΤΙΝΗ ΤΥΡΟΠΙΤΑ ΜΕ ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΑ ΦΥΛΛΑ
Ευκολα Τυροπιτακια με Ζυμη Γιαουρτιου - Τυροψωμακια