Για μια ισορροπημενη και υγιεινη διατροφη για ολες τις ωρες της ημερας...υπεροχα,πεντανοστιμα, σπιτικα κριτσινια ολικης με ηλιοσπορους!!!
 Σε βαθυ μπολ βαζουμε ολα τα υλικα εκτος απο το αλευρι και ανακατευουμε.
Σε βαθυ μπολ βαζουμε ολα τα υλικα εκτος απο το αλευρι και ανακατευουμε. Στην συνεχεια προσθετουμε λιγο λιγο το αλευρι και ζυμωνουμε.
Στην συνεχεια προσθετουμε λιγο λιγο το αλευρι και ζυμωνουμε. Θελουμε μια ζυμη που να μην κολλαει και να πλαθεται.
Θελουμε μια ζυμη που να μην κολλαει και να πλαθεται. Παιρνουμε λιγη ζυμη στα χερια μας οσο ενα καρυδι το ξαναζυμωνουμε πολυ καλα στις παλαμες μας και στον παγκο εργασιας μας του δινουμε σχημα μπαστουνιου.(στα 17 εκ.τα εκοψα εγω)
Παιρνουμε λιγη ζυμη στα χερια μας οσο ενα καρυδι το ξαναζυμωνουμε πολυ καλα στις παλαμες μας και στον παγκο εργασιας μας του δινουμε σχημα μπαστουνιου.(στα 17 εκ.τα εκοψα εγω) Σε ενα μπολ εχουμε βαλει νερο και σε ενα αλλο τους ηλιοσπορους.Βουταμε προσεχτικα και με γρηγορη κινηση το κριτσινι στο νερο
Σε ενα μπολ εχουμε βαλει νερο και σε ενα αλλο τους ηλιοσπορους.Βουταμε προσεχτικα και με γρηγορη κινηση το κριτσινι στο νερο Και κατοπιν το κυλαμε στους ηλιοσπορους.
Και κατοπιν το κυλαμε στους ηλιοσπορους. Τα τοποθετουμε σε λαμαρινα του φουρνου μας οπου εχουμε στρωσει λαδοκολλα.
Τα τοποθετουμε σε λαμαρινα του φουρνου μας οπου εχουμε στρωσει λαδοκολλα. Τα ψηνουμε σε πολυ καλα προθερμασμενο φουρνο στους 190 βαθμους στον αερα για 20 λεπτα (αναλογα το φουρνο μας)
Αφου ψηθουν και κρυωσουν εντελως τα φυλαμε σε καλης ποιοτητας ταπερ η΄μεταλλικο κουτι.
Τα ψηνουμε σε πολυ καλα προθερμασμενο φουρνο στους 190 βαθμους στον αερα για 20 λεπτα (αναλογα το φουρνο μας)
Αφου ψηθουν και κρυωσουν εντελως τα φυλαμε σε καλης ποιοτητας ταπερ η΄μεταλλικο κουτι. 
  
  
  
  
  
                
ΜΑΓΕΙΡΕΨΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΤΥΡΟΨΩΜΟ ΤΗΣ ΣΤΙΓΜΗΣ
ΓΙΟΡΤΙΝΗ ΤΥΡΟΠΙΤΑ ΜΕ ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΑ ΦΥΛΛΑ
Ευκολα Τυροπιτακια με Ζυμη Γιαουρτιου - Τυροψωμακια