Μέθοδος Εκτέλεσης
- Καθαριζουμε και πλενουμε τα κολοκυθια μας.τα τριβουμε στον τριφτη
- τους ριχνουμε αλατακι και τα αφηνουμε να βγαλουν τα υγρα τους.
στην συνεχεια
- βαζουμε σε 1 μπωλακι τον τραχανα με λιγο γαλα και τον αφηνουμε
- για 1 τεταρτακι μεχρι να φουσκωσει.
σε μια λεκανη τωρα αφου,εχουμε στιψει
- τα κολοκυθακια τα ριχνουμε μεσα καθως και ολα τα αλλα υλικα,και τα
- ανακατευουμε ολα μαζι,προσθετοντας σιγα σιγα λιγο νερακι,
μεχρι να γινει
- ενας ωραιος ρευστος χυλος.
τελος βουτυρωνουμε ενα ταψι,και το ριχνουμε μεσα.
- το ψηνουμε για 1 ωρα περιπου στον αερα, η'πανω κατω στους 180 με 200 βαθμους.
-
-
Hμερομηνία ανάρτησης συνταγής: 29 Αυγούστου 2010
ΜΑΓΕΙΡΕΨΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΓΙΟΡΤΙΝΗ ΤΥΡΟΠΙΤΑ ΜΕ ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΑ ΦΥΛΛΑ
Πρασοπιτα Νηστισιμη Πιτα με Τραγανο Φυλλο
ΜΗΛΟΠΙΤΑ ΚΑΡΑΜΕΛΑΣ ΣΟΥΦΛΕ