ΘΕΡΜΙΔΕΣ:365
ΥΛΙΚΑ:(για 8 μεριδες)
350 γραμμαρια κιμα(απαχο)
1 φλιτζανι κρεμμυδι ψιλοκομμενο
2 σκελιδες σκορδο τριμμενο
1 πουμαρο
1 κονσερβα τοματακια κονκασε
3 κουταλιες σουπας πελτε τοματας
αλατι-πιπερι-παπρικα-ριγανη-βασιλικο
Για τη Γεμιση:
1 αυγο χτυπημενο
1 κεσεδακι cottage(400γρ.)
1/4 φλυτζανιου παρμεζανα τριμμενη
1/2 φλυτζανι τυρι μοτσαρελα τριμμενη
Βραζουμε τα λαζανια και μολις βρασουν τα σουρωνουμε και τα αφηνουμε στην ακρη.
Βραζουμε τον κιμα και προσθετουμε το κρεμμυδι,το σκορδο και τα υπολοιπα υλικα.
Για τη γεμιση ανακατευουμε το αυγο με τα υπολοιπα υλικα της σε 1 μπολ.
Σε 1 πυρεξ (χωρητικοτητας 2 λιτρων) απλωνουμε σε στρωσεις τα μισα λαζανια,τη μιση γεμιση το μισο κιμα και το μισο τυρι.
Επαναλαμβανουμε τη διαδικασια με τα υπολοιπα υλικα.
Τοποθετουμε το πυρεξ σε προθερμασμενο φουρνο και ψηνουμε στους 190 βαθμους για 30-35 λεπτα.
ΜΑΓΕΙΡΕΨΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Γαριδομακαρονάδα με Ούζο Πεντανόστιμη
Μακαρονοσαλατα Ευκολη Πεντανοστιμη σε 5' Κρύα Σαλάτα Ζυμαρικών Γρηγορη Καλοκαιρινη Σαλατα
ΚΡΙΤΣΙΝΙΑ ΟΛΙΚΗΣ ΜΕ ΗΛΙΟΣΠΟΡΟΥΣ