ΠΟΤΑ / ΛΙΚΕΡ

ΛΙΚΕΡ ΦΡΑΟΥΛΑΣ!!!

ΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΑΙ ΓΕΥΣΤΙΚΟΤΑΤΟ ΑΠΟ ΕΝΑ ΣΠΙΤΙΚΟ ΛΙΚΕΡ? ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΦΡΟΥΤΟ ΤΗΝ ΦΡΑΟΥΛΑ!!!

Μερίδες: 2 λίτρα
Πολύ εύκολο

Συστατικά

  • φραουλες 800 γρ
    ζαχαρη 800 γρ
    βοτκα 1 λιτρο

Μέθοδος Εκτέλεσης

  1. Πλενουμε καθαριζουμε και κοβουμε σε κομματια τις φραουλες,και τις τοποθετουμε σε βαθυ μπωλ ριχνουμε την βοτκα το κλεινουμε και το τοποθετουμε στο ψυγειο για 7 μερες.
  2. Μπορουμε τις φραουλες  να τις φτιαξουμε ωραιοτατο γλυκο κουταλιου,οποτε κραταμε κατα μερος τις φραουλες σουρωνουμε το λικερακι μας το ξαναβαζουμε στο μπωλ ριχνουμε την ζαχαρη ανακατευουμε οσο μπορουμε καλα το σκεπαζουμε και το αφηνουμε πλεον εκτος ψυγειου,και στην διαρκεια της μερας  ανακατευουμε που και που για να διαλυθει η ζαχαρη.(αυτο θα το κανετε για 4 μερες) και το λικερακι μας ειναι ετοιμο προς καταναλωση. Το τοποθετουμε σε ομορφα μπουκαλια και τα βαζουμε στο ψυγειο ωστε να  εχουμε ενα γευστικο και παγωμενο λικερακι για μας και τους καλεσμενους μας αν μεινει και τιποτα δηλαδη.
Hμερομηνία ανάρτησης συνταγής: 16 Μαΐου 2011