ΥΛΙΚΑ
1 κιλο βυσσινα
800 γρ ζαχαρη
1/2 κιλο καθαρο οινοπνευμα
1/2 κιλο κονιακ
2 ξυλακια κανελας
3-4 ξυλακια γαρυφαλλο
πλενουμε τα βυσσινα και βγαζουμε τα κοτσανια τους.
τα βαζουμε σε ενα βαζο και τα σκεπαζουμε με τη ζαχαρη,
προσθετοντας στη συνεχεια το οινοπνευμα.
το αφηνουμε σε ηλιολουστο σημειο για ενα μηνα.στον μηνα επανω,
προσθετουμε το κονιακ,την κανελα,το γαρυφαλλο,και το ξανασφραγιζουμε.
το αφηνουμε για αλλες δυο εβδομαδες στον ηλιο.
οταν θα ειναι πλεον ετοιμο,θα το στραγγισουμε,και θα το φυλαξουμε
σε ομορφο μπουκαλι του λικερ.
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!
ΣΗΜΕΙΩΣΗ:
μπορειτε να αντικαταστησετε το καθαρο οινοπνευμα
με βοτκα.
ΜΑΓΕΙΡΕΨΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΓΡΑΝΙΤΑ ΦΡΑΟΥΛΑ
SMOOTHIE ΜΠΑΝΑΝΑ-ΦΡΑΟΥΛΑ!!!
ΚΑΝΕΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟ ΝΗΣΙ ΚΩΣ!!!