Χοιρινα λουκανικα γεμιστα με γραβιερα και μπεικον,
ειναι ο τελειος συνδιασμος για ορεκτικο μεζεδακι στο Χριστουγεννιατικο
και Πρωτοχρονιατικο τραπεζι μας και οχι μονο.
Τις ποσοτητες τις αποφασιζετε εσεις.
15
Μερίδες: 8 κομμάτια
Πολύ εύκολο
Συστατικά
λουκανικα Χοιρινα
γραβιερα Τυρι κομμενη σε μακροστενα κομματια ισα με το μεγεθος του λουκανικου
μπεικον ανα 2 κομματια σε καθε λουκανικο
Μέθοδος Εκτέλεσης
Με ενα κοφτερο μαχαιρι σκιζουμε το λουκανικο απο την μερια που εχει την καμπυλη του.
Το γεμιζουμε με την γραβιερα.
Βαζουμε στον παγκο μας 2 λωριδες μπεικον η μια να αγκαλιαζει λιγο την αλλη,
τοποθετουμε το λουκανικο εχοντας την γεμιση απο πανω να την βλεπουμε,τυλιγουμε το λουκανικο
και το βαζουμε σε ταψακι με το κλεισιμο του μπεικον να ακουμπαει στον πατο του ταψιου.
Συνεχιζουμε με τον ιδιο τροπο μεχρι να τελειωσουν τα υλικα μας.
Ψηνουμε σε προθερμασμενο φουρνο στους 180 βαθμους στον αερα μεχρι να δουμε οτι εχουν ψηθει και το τυρι μας εχει λιωσει.
ΜΑΓΕΙΡΕΨΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΓΙΟΡΤΙΝΗ ΤΥΡΟΠΙΤΑ ΜΕ ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΑ ΦΥΛΛΑ
Ευκολα Τυροπιτακια με Ζυμη Γιαουρτιου - Τυροψωμακια
Σπετσοφαι Παραδοσιακο Αλλιως