ΛΟΥΚΑΝΙΚΑ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕ ΠΡΑΣΑ ΚΑΙ ΤΥΡΙΑ ΣΕ ΠΗΛΙΝΑ ΓΑΣΤΡΑΚΙΑ!!!

svg30
Μερίδες: 4 άτομα
Μέτριο

Συστατικά

  • λουκανικα 5 κοτοπουλου
    πρασα 5 μικρα
    κρεμμυδι 1 μεγαλο ξερο
    πρασινη πιπερια 1
    ντοματακια κονκασε 1 συσκευασια
    μαιντανo λιγο
    πεκορινο Τυρι κομμενο σε κυβους (καμια 20αρια κομματακια) δεν μπορω να σας πω ποσα γραμμαρια.
    φετα Τυρι τριμμενη μιση κουπα
    γκουντα Τριμμενο για πασπαλισμα
    πιπερι
    ελαιολαδο

Μέθοδος Εκτέλεσης

  1. Καθαριζουμε και κοβουμε σε ροδελες τα πρασα,το κρεμμυδι σε φετες, την πιπερια σε φετες και τα σωταρουμε σε τηγανι οπου εχουμε βαλει το λαδι να ζεσταθει.
  2. Στην συνεχεια ριχνουμε τα λουκανικα κομμενα σε ροδελες και τα σωταρουμε ολα μαζι,
  3. κατοπιν ριχνουμε τα ντοματακια
  4. τον μαιντανο, λιγο πιπερι, μισο ποτηρακι νερο και το αφηνουμε κανα τεταρτακι να βρασουν.
  5. Κλεινουμε το ματι και ριχνουμε τα τυρια και ανακατευουμε.
  6. Παιρνουμε 2 πηλινα γαστρακια  μοιραζουμε το φαγητο,
  7. και απο πανω ριχνουμε τριμμενο γκουντα
  8. και τα βαζουμε σε προθερμασμενο φουρνο στους 180 βαθμους στον αερα μεχρι να λιωσουν τα τυρια και να κανουν μια κρουστα ροδοκοκκινη. Αλατι δεν εβαλα επειδη υπαρχουν αρκετα τυρια. Ειναι πολυ νοστιμο.
Hμερομηνία ανάρτησης συνταγής: 6 Φεβρουαρίου 2011