ΥΛΙΚΑ
1/2 κιλο μακαρονια Νο6
5 αυγα
2 φλιτζανια κεφαλοτυρι τριμμενο
6-7 φετες ζαμπον ψιλοκομμενες
2 κ.σουπας λαδι
αλατι
βαζουμε σε μια κατσαρολα νερο,και μολις βρασει,ριχνουμε αλατι
και τα μακαρονια.μολις βρασουν τα σουρωνουμε και τα βαζουμε παλι
στην κατσαρολα.χτυπαμε τα αυγα σε μια λεκανιτσα,και ριχνουμε το ζαμπον
το τυρι συνεχιζοντας το ανακατεμα και μετα τα ριχνουμε στην κατσαρολα
με τα μακαρονια φερνοντας δυο βολτες το μειγμα.αλοιφουμε ενα αντικολλητικο
τηγανι με λιγο λαδι και απλωνουμε ενα μερος απο τα μακαρονια.
τα παταμε για να παρουν το σχημα του τηγανιου,τα αφηνουμε να παρουν
χρωμα και τα γυριζουμε απο την αλλη μερια.συνεχιζουμε την ιδια διαδικασια
με τα υπολοιπα μακαρονια,και τα σερβιρουμε αμεσως.
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!
ΜΑΓΕΙΡΕΨΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Γαριδομακαρονάδα με Ούζο Πεντανόστιμη
Μακαρονοσαλατα Ευκολη Πεντανοστιμη σε 5' Κρύα Σαλάτα Ζυμαρικών Γρηγορη Καλοκαιρινη Σαλατα
ΚΡΕΜΩΔΗ ΦΙΛΕΤΑΚΙΑ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟΥ!!!