ΜΠΙΣΚΟΤΑ

ΜΑΛΑΚΑ ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΜΕ ΜΑΡΜΕΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΠΙΚΑΛΥΨΗ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ!!!

Μαλακα μπισκοτα με μαρμελαδα και επικαλυψη σοκολατα γαλακτος ενας πραγματικα υπεροχος συνδυασμος που θα ξετρελανει μικρους αλλα και μεγαλους.. Μοιαζουν αρκετα σε γευση με τα choco orange Παπαδοπουλου. Απολαυστε τα!!!

Μερίδες: 40 κομμάτια
Πολύ εύκολο

Συστατικά

  • βουτυρο 120 γρ. αγελαδος σε θερμοκρασια δωματιου κομμενο σε κυβους
    ζαχαρη 200 γρ.
    αβγα 2 σε θερμοκρασια δωματιου
    αλευρι 200 γρ. για ολες τις χρησεις
    μπεικιν παουντερ 2 κ. γλυκου γεματα
    μαρμελαδα της αρεσκειας σας απο 1 κ.γλυκου σε καθε μπισκοτο
    κουβερτουρα γαλακτος 340 γρ.

Μέθοδος Εκτέλεσης

  1. Βαζουμε στον καδο του μιξερ βουτυρο ζαχαρη αυγα και τα χτυπαμε ολα μαζι πολυ καλα μεχρι να ενωθουν τα υλικα και γινουν μια ενιαια μαζα.
  2. Κατοπιν προσθετουμε το αλευρι με το μπεικιν
  3.  και ανακατευουμε να ενωθει με τα υπολοιπα υλικα.
  4. Στρωνουμε λαδοκολλα σε λαμαρινες του φουρνου μας,γεμιζουμε με το μιγμα το κορνε ζαχαροπλαστικης χωρις σχεδιο απλα με το μεγαλο στομιο και κοβουμε ζυμη στο μεγεθος ενος πολυ μικρου κεφτε (μπουκιτσας) αφηνοντας αρκετη αποσταση μεταξυ τους γιατι στο ψησιμο απλωνουν.
  5. Τα ψηνουμε σε προθερμασμενο φουρνο στους 190 βαθμους στον αερα για 5 λεπτα το πολυ 6. Βγαζοντας τα θα τα δουμε πολυ μαλακα κρυωνοντας ομως ερχονται στο σημειο που επιθυμουμε.
  6. Αφηνουμε για λιγο στην λαμαρινα να σταθουν και μετα  τα αραδιαζουμε σε σχαρα να κρυωσουν πολυ καλα.Κατοπιν βαζουμε σε καθε μπισκοτο απο 1 κ.γλυκου μαρμελαδα και το αλειφουμε.
  7. Λιωνουμε σε μπεν μαρι την κουβερτουρα την αφηνουμε εκτος φωτιας να σταθει για 1 λεπτο περιπου
  8.  και αλειφουμε τα μπισκοτα πανω απο την μαρμελαδα.
  9. Αφηνουμε να παγωσει η σοκολατα και τα καταναλωνουμε με μεγαλη ευχαριστηση!!!!
Hμερομηνία ανάρτησης συνταγής: 1 Φεβρουαρίου 2015