Ζεσταινουμε σε κατσαρολα το ελαιολαδο,προσθετουμε τα κρεμμυδια και τα σωταρουμε ελαχιστα.
Κατοπιν προσθετουμε τα μανιταρια
και τα σωταρουμε ολα μαζι για 2 με 3 λεπτα.
Στην συνεχεια προσθετουμε τα μαρουλια τον ανηθο
και τα σωταρουμε μεχρι να καθισει ο ογκος τους και μαραθουν.
Προσθετουμε το πιπερακι λιγο νερο και βραζουμε το φαγητο μας μεχρι να μαλακωσουν μανιταρια και μαρουλια.
Τελος προσθετουμε το αναλογο αλατακι και αφαιρουμε απο την φωτια.
Στο μουλτι χτυπαμε το αυγο,προσθετουμε τον χυμο λεμονιων με το κορν φλαουρ και τα χτυπαμε ολα μαζι.
Παιρνουμε 5 με 6 κ.σουπας ζωμο απο το φαγητο μας τα χτυπαμε ολα μαζι και περιχυνουμε το φαγητο μας.
Κουναμε με τα χερια μας κυκλικα την κατσαρολα να παει παντου το αυγολεμονο
την βαζουμε παλι στην φωτια να παρει 2 με 3 βρασεις να δεσει η σαλτσουλα μας και αφαιρουμε απο την φωτια.
ΜΑΓΕΙΡΕΨΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΜΑΓΕΙΡΙΤΣΑ VEGAN ΝΗΣΤΙΣΙΜΗ
ΜΟΣΧΑΡΑΚΙ ΚΟΚΚΙΝΙΣΤΟ ΤΗΣ ΜΑΜΑΣ
Πουρες Πατατας Της Γιαγιας