Πλενουμε πολυ καλα τις φραουλες και στην συνεχεια κοβουμε τα κοτσανακια
τους για να μην τραβηξουν νερο.
Κατοπιν με το χερι μας τις ζουλαμε ελαφρως
και τις βαζουμε στην κατσαρολα.
Ριχνουμε την ζαχαρη
και τις βαζουμε στη φωτια.
Μολις παρουν βραση χαμηλωνουμε την φωτια σε μετρια θερμοκρασια και αρχιζουμε να ξαφριζουμε την μαρμελαδα.
Την αφηνουμε να βρασει για 20 λεπτα και τελος ριχνουμε τον χυμο λεμονιου.Εχουμε αποστειρωσει τα βαζακια μας και οπως ειναι ζεστα βαζακια και μαρμελαδα τα γεμιζουμε μεχρι πανω,
τα κλεινουμε πολυ καλα και τα γυρναμεαναποδα μεχρι να κρυωσουν.
.Στο ψυγειο βαζουμε μονο το βαζο που θα χρησιμοποιησουμε και ηδη το εχουμε ανοιξει,διαφορετικα την φυλαμε στο ντουλαπι μας χωρις να παθει τιποτα.
ΜΑΓΕΙΡΕΨΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
PETIT FOUR - ΠΤΙ ΦΟΥΡ
ΠΙΚΑΝΤΙΚΗ ΜΑΡΜΕΛΑΔΑ ΝΤΟΜΑΤΑΣ
ΠΤΙ ΦΟΥΡ ΣΠΙΤΙΚΑ ΜΕ ΜΑΡΜΕΛΑΔΑ!!!