ΜΑΣΚΑΡΕΜΕΝΑ ΚΕΦΤΕΔΑΚΙΑ!!!

Για τα κεφτεδακια βλεπετε στις συνταγες  ΜΥΡΩΔΑΤΟΙ ΚΕΦΤΕΔΕΣ...Μιαμμμ!!!! 

svg90
Μερίδες: 4 άτομα
Μέτριο

Συστατικά

  • φετα Λιγο τυρι τριμμενη
    καλαμποκελαιο για το τηγανι
    αλατι
    ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΑΛΤΣΑ
    κρεμμυδι 2 ξερα
    σκορδο 3 σκ.
    ντοματακια κονκασε 1 συσκευασια
    χυμο ντοματας Μιση συσκευασια
    μαιντανο ψιλοκομμενο
    ριγανη
    αλατι
    πιπερι
    κανελα Μια πρεζα τριμμενη

Μέθοδος Εκτέλεσης

  1. Αφου εχουμε πλυνει τις μελιτζανες τις κοβουμε κατα μηκος  και τις περναμε απο το τηγανι ελαφρα  τις βαζουμε σε απορροφητικο χαρτι και τις αλατιζουμε ελαφρα.
  2. Στην συνεχεια αφου εχουμε ζυμωσει τα κεφτεδακια μας τα πλαθουμε σε σχημα μακρουλο οπως τα σουτζουκακια,
  3. τα αλευρωνουμε και τα τηγανιζουμε.
  4. Κατοπιν περνουμε μια,μια φετα μελιτζανας βαζουμε τον κεφτε
  5.  και  τον τυλιγουμε σε ρολο και τα βαζουμε στο ταψι μας το ενα διπλα στο αλλο.
  6. Σε μια κατσαρολιτσα βαζουμε λιγο λαδακι και σωταρουμε  το ψιλοκομμενο κρεμμυδι και σκορδο,
  7. ριχνουμε τα ντοματακια και τον χυμο τον ψιλοκομμενο μαιντανο τα υπολοιπα μυρωδικα,ριχνουμε και λιγο νερακι,και την αφηνουμε να βρασει μεχρι να πηξει.
  8. Αφου ετοιμαστει την περιχυνουμε επανω σε ολα τα ρολακια να παει παντου
  9. τριβουμε και λιγη φετα και τα ψηνουμε στον προθερμασμενο φουρνο μας για μιση ωρα στους 180-200 βαθμους.
Hμερομηνία ανάρτησης συνταγής: 25 Οκτωβρίου 2010