Αφου εχουμε πλυνει τις μελιτζανες τις κοβουμε κατα μηκος και τις περναμε απο το τηγανι ελαφρα τις βαζουμε σε απορροφητικοχαρτι και τις αλατιζουμε ελαφρα.
Στην συνεχεια αφου εχουμε ζυμωσει τα κεφτεδακια μας τα πλαθουμεσε σχημα μακρουλο οπως τα σουτζουκακια,
τα αλευρωνουμε και τατηγανιζουμε.
Κατοπιν περνουμε μια,μια φετα μελιτζανας βαζουμε τον κεφτε
και τον τυλιγουμε σε ρολο και τα βαζουμε στο ταψι μας το ενα διπλα στο αλλο.
Σε μια κατσαρολιτσα βαζουμε λιγο λαδακι και σωταρουμε το ψιλοκομμενο κρεμμυδι και σκορδο,
ριχνουμε τα ντοματακια και τον χυμοτον ψιλοκομμενο μαιντανο τα υπολοιπα μυρωδικα,ριχνουμε και λιγονερακι,και την αφηνουμε να βρασει μεχρι να πηξει.
Αφου ετοιμαστει την περιχυνουμε επανω σε ολα τα ρολακια να παει παντου
τριβουμε και λιγη φετα και τα ψηνουμε στον προθερμασμενο φουρνο μαςγια μιση ωρα στους 180-200 βαθμους.
ΜΑΓΕΙΡΕΨΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΓΙΟΡΤΙΝΗ ΤΥΡΟΠΙΤΑ ΜΕ ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΑ ΦΥΛΛΑ
Ευκολα Τυροπιτακια με Ζυμη Γιαουρτιου - Τυροψωμακια
Σπετσοφαι Παραδοσιακο Αλλιως