

ΜΑΣΚΑΡΕΜΕΝΑ ΚΕΦΤΕΔΑΚΙΑ!!!
Για τα κεφτεδακια βλεπετε στις συνταγες ΜΥΡΩΔΑΤΟΙ ΚΕΦΤΕΔΕΣ...Μιαμμμ!!!!
Συστατικά
- φετα - Λιγο τυρι τριμμενη
- καλαμποκελαιο - για το τηγανι
- αλατι
- ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΑΛΤΣΑ
- κρεμμυδι - 2 ξερα
- σκορδο - 3 σκ.
- ντοματακια κονκασε - 1 συσκευασια
- χυμο ντοματας - Μιση συσκευασια
- μαιντανο - ψιλοκομμενο
- ριγανη
- αλατι
- πιπερι
- κανελα - Μια πρεζα τριμμενη
Εκτέλεση
- Αφου εχουμε πλυνει τις μελιτζανες τις κοβουμε κατα μηκος
και τις περναμε απο το τηγανι ελαφρα τις βαζουμε σε απορροφητικο
χαρτι και τις αλατιζουμε ελαφρα. - Στην συνεχεια αφου εχουμε ζυμωσει τα κεφτεδακια μας τα πλαθουμε
σε σχημα μακρουλο οπως τα σουτζουκακια, - τα αλευρωνουμε και τα
τηγανιζουμε. - Κατοπιν περνουμε μια,μια φετα μελιτζανας βαζουμε τον κεφτε
- και
τον τυλιγουμε σε ρολο και τα βαζουμε στο ταψι μας το ενα διπλα στο αλλο. - Σε μια κατσαρολιτσα βαζουμε λιγο λαδακι και σωταρουμε
το ψιλοκομμενο κρεμμυδι και σκορδο, - ριχνουμε τα ντοματακια και τον χυμο
τον ψιλοκομμενο μαιντανο τα υπολοιπα μυρωδικα,ριχνουμε και λιγο
νερακι,και την αφηνουμε να βρασει μεχρι να πηξει. - Αφου ετοιμαστει την περιχυνουμε επανω σε ολα τα ρολακια να παει παντου
- τριβουμε και λιγη φετα και τα ψηνουμε στον προθερμασμενο φουρνο μας
για μιση ωρα στους 180-200 βαθμους.