Μέθοδος Εκτέλεσης
- Πλενουμε τις μελιτζανες και τις σκουπιζουμε απο τα νερα.τις κοβουμε σε μακροστενες λωριδες
- οχι πολυ λεπτες φετες,
και τις περναμε ελαφρα απο το τηγανι..τις τοποθετουμε επανω σε απορροφητικο χαρτι.
- σε μια κατσαρολιτσα βαζουμε λιγο λαδακι,και σωταρουμε το κρεμμυδακι μαζι με το σκορδο.
- αφου εχουμε τριψει 4 μετριες ντοματες τις ριχνουμε κι αυτες,
βαζουμε και τον ψιλοκομμενο
- μαιντανο,αλατι πιπερι,θυμαρι,η'ριγανη λιγο νερακι και το αφηνουμε να βρασει.
- στη συνεχεια εχουμε κοψει την φετα μας σε χοντρους κυβους,και καθε κυβο
- τον τυλιγουμε σε καθε μελιτζανα
και τις τοποθετουμε σε ενα ταψακι με το κλεισιμο της μελιτζανας στον πατο
- του ταψιου.
στη συνεχεια αφου ειναι ετοιμη η σαλτσουλα,την περιχυνουμε
- επανω στις μελιτζανες,με προσοχη να καλυφτουν ολες και τις ψηνουμε για ενα μισαωρο
- στο φουρνο μας στους 180 με 200 βαθμους στον αερα.
-
Hμερομηνία ανάρτησης συνταγής: 22 Οκτωβρίου 2010
ΜΑΓΕΙΡΕΨΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Σπετσοφαι Παραδοσιακο Αλλιως
Σαγανακι Κανταιφι Διαφορετικο
Εξοχικο Κοτοπουλο στη Λαδοκολλα