Αφου χτυπηθει καλα και ασπρισει,ριχνουμε το ζαχαρουχο γαλα το κακαο,και
στη συνεχεια λυωνουμε σε μπεν μαρι την κουβερτουρα
και την προσθετουμε στα υπολοιπα υλικα στο μιξερ πουηδη χτυπαμε,
και τελος τα τριμμενα φουντουκια.
Τοποθετουμε την μερεντα μας σε ενα ταπερ και μετα απο
λιγο στο ψυγειο μας,αν προλαβει να μπει γιατι τα κουταλια και οι φετες ψωμιου θα ειναι ανα χειρας..
Απλη,ευκολη και φυσικα πεντανοστιμη!!!
Hμερομηνία ανάρτησης συνταγής: 26 Σεπτεμβρίου 2010
ΜΑΓΕΙΡΕΨΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Πολίτικο Γλυκό με Κρέμα Ζαχαροπλαστικής Παραδοσιακή Συνταγή (Βυζαντινο)
ΜΙΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΠΑΣΤΑ ΤΑΨΙΟΥ ΧΩΡΙΣ ΠΑΝΤΕΣΠΑΝΙ
Ευκολες Καριοκες Με Μπισκοτα