κοτοπουλο 1 κομμενο σε μεριδες.
βουτυρο 1/4 φλυτζ. τσαγιου
λαδι 1/2 φλυτζ. τσαγιου
κρεμμυδια 2 μεγαλα ξερα κομμενα σε φετες.
σκορδο 2 σκελιδες κομμενες φετουλες
ντοματακια 400 γρ ψιλοκομενα (κονκασε).
ζωμο κοτας 1 φλυτζ. τσαγιου
κοκκινο ξηρο κρασι 1 φλυτζ. τσαγιου
μανιταρια 250 γρ κομμενα σε φετακια
καυτερη πιπεριτσα 1 τριμμενη
καλαμποκι 250 γρ κονσερβας
φασολια κοκκινα 250 γρ κονσερβας
πιπεριες 1 πρασινη,1 κιτρινη,1 κοκκινη κομμενες σε ροδελες
πελτε 1 κ.της σουπας
αλατι
πιπερι
ΜΑΓΕΙΡΕΨΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Κοτοπουλο Στη Σουβλα ΧΩΡΙΣ ΣΟΥΒΛΑ
Εξοχικο Κοτοπουλο στη Λαδοκολλα
ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΓΕΜΙΣΤΟ