Μια ιδιαίτερη πάστα ταψιού,χωρίς να σε κουράσω να φτιάχνεις παντεσπάνι. Είναι μια πάστα αφράτη,μυρωδάτη και παντός καιρού,που όπου και να την προσφέρεις πίστεψέ με θα εντυπωσιάσεις!!!
20
Μερίδες: 12-15
Πολύ εύκολο
Συστατικά
ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΑΣΗ
Μπισκότα choco strawberry 300 γρ. (2 πακέτα)
ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ ΠΑΤΙΣΕΡΙ
Γάλα φρέσκο 500 ml
Κρέμα γάλακτος 500 ml
Αβγά ολόκληρα 2 τεμ.
Κρόκοι αβγών (χωρίς ασπράδια) 3 τεμ.
Αλεύρι για όλες τις χρήσεις κοσκινισμένο 40 γρ.
Κόρν φλάουρ κοσκινισμένο 40 γρ.
Βανίλιες 3 καψουλάκια
Αλάτι 2 τσιμπιές
Ζάχαρη κρυσταλλική 160 γρ.
ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΚΑΛΥΨΗ ΓΚΑΝΑΖ
Κρέμα γάλακτος 300 ml
Κουβερτούρα κομματιασμένη 400 γρ.
Βούτυρο αγελάδος 50 γρ.
Αλάτι 1 τσιμπιά
Μέθοδος Εκτέλεσης
Δείτε ΟΛΟΚΛΗΡΗ την εκτέλεση της Συνταγής στο παραπάνω Βίντεο, ή κάνοντας κλίκ ΕΔΩ Φτιάξτε και εσείς αυτή την Θεική Παστα Ταψιου !!!
ΜΑΓΕΙΡΕΨΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΜΑΓΕΙΡΙΤΣΑ VEGAN ΝΗΣΤΙΣΙΜΗ
Πολίτικο Γλυκό με Κρέμα Ζαχαροπλαστικής Παραδοσιακή Συνταγή (Βυζαντινο)
ΓΙΟΡΤΙΝΗ ΤΥΡΟΠΙΤΑ ΜΕ ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΑ ΦΥΛΛΑ