Μια ιδιαίτερη πάστα ταψιού,χωρίς να σε κουράσω να φτιάχνεις παντεσπάνι. Είναι μια πάστα αφράτη,μυρωδάτη και παντός καιρού,που όπου και να την προσφέρεις πίστεψέ με θα εντυπωσιάσεις!!!
20
Μερίδες: 12-15
Πολύ εύκολο
Συστατικά
ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΑΣΗ
Μπισκότα choco strawberry 300 γρ. (2 πακέτα)
ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ ΠΑΤΙΣΕΡΙ
Γάλα φρέσκο 500 ml
Κρέμα γάλακτος 500 ml
Αβγά ολόκληρα 2 τεμ.
Κρόκοι αβγών (χωρίς ασπράδια) 3 τεμ.
Αλεύρι για όλες τις χρήσεις κοσκινισμένο 40 γρ.
Κόρν φλάουρ κοσκινισμένο 40 γρ.
Βανίλιες 3 καψουλάκια
Αλάτι 2 τσιμπιές
Ζάχαρη κρυσταλλική 160 γρ.
ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΚΑΛΥΨΗ ΓΚΑΝΑΖ
Κρέμα γάλακτος 300 ml
Κουβερτούρα κομματιασμένη 400 γρ.
Βούτυρο αγελάδος 50 γρ.
Αλάτι 1 τσιμπιά
Μέθοδος Εκτέλεσης
Δείτε ΟΛΟΚΛΗΡΗ την εκτέλεση της Συνταγής στο παραπάνω Βίντεο, ή κάνοντας κλίκ ΕΔΩ Φτιάξτε και εσείς αυτή την Θεική Παστα Ταψιου !!!
ΜΑΓΕΙΡΕΨΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Πολίτικο Γλυκό με Κρέμα Ζαχαροπλαστικής Παραδοσιακή Συνταγή (Βυζαντινο)
ΓΙΟΡΤΙΝΗ ΤΥΡΟΠΙΤΑ ΜΕ ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΑ ΦΥΛΛΑ
Ευκολες Καριοκες Με Μπισκοτα