ΜΗΛΑ ΨΗΤΑ ΣΤΟΝ ΦΟΥΡΝΟ Η’ ΣΤΗ ΣΧΑΡΑ ΜΕ ΣΑΝΤΙΓΙ!!!

svg20
Μερίδες: 8 κομμάτια
Μέτριο

Συστατικά

  • μηλα 2 κοκκινα
    κανελα Λιγη σε σκονη
    ζαχαρη οση θελετε
    βουτυρο 60 γρ

Μέθοδος Εκτέλεσης

  1. Καθαριστε τα μηλα,
  2. κοψτε τα σε ροδελες παχους περιπου 1εκ.
  3. και με  ενα ειδικο εργαλειο η'με ενα μαχαιρακι αφαιρουμε τα κουκουτσια τους.
  4. Σε ενα κατσαρολακι λιωνουμε το βουτυρο και το αφαιρουμε απο την φωτια,
  5. και βυθιζουμε τα μηλα ωστε να βουτυρωθουν και απο τις δυο πλευρες.
  6. Στην συνεχεια τα τοποθετουμε στην σχαρα η'σε ενα ταψακι (εγω τα εβαλα στο ταψι) και τα ψηνουμε στο γκριλ για ενα 10 λεπτο το πολυ, αφου στο διαστημα αυτο τα γυριζουμε και απο τις δυο πλευρες να ψηθουν.
  7.  Οταν τα βγαλουμε τα πασπαλιζουμε με κανελα και ζαχαρη οπου εχουμε κανει μιξ
  8.  και τα συνοδευουμε και με σαντιγι εαν θελουμε. Επισης πριν τα βαλετε για ψησιμο μπορειτε να τα πασπαλισετε με την  κανελα και την ζαχαρη για να βγουν καραμελωμενα. Η επιλογη δικη σας!!!
Hμερομηνία ανάρτησης συνταγής: 13 Οκτωβρίου 2010