ΓΛΥΚΑ

ΜΙΛΦΕΙΓ ΤΗΣ ΜΠΟΥΚΙΑΣ!!!

Τραγανές και γεμάτες με πλούσια κρέμα πατισερί μπουκίτσες μιλφέιγ,τόσο εύκολες όσο και οικονομικές που μπορούν να σας βγάλουν απο 1 δύσκολη κατάσταση στο άψε σβήσε!!!Το πάντρεμα της άχνης ζάχαρης με την κανελίτσα είναι ιδανικό και σε προκαλεί να τις δοκιμάσεις!!!Πραγματικά αξίζει να δοκιμάσετε αυτή τη συνταγή...μπουκιά-μπουκιά!!!

svg35
Μερίδες: 20 κομμάτια
Μέτριο

Συστατικά

  • φυλλο σφολιατας 1
    κρεμα πατισερι 1 δοση
    ζαχαρη αχνη για πασπαλισμα
    κανελα σκονη για πασπαλισμα

Μέθοδος Εκτέλεσης

  1. Βαζουμε στον παγκο εργασιας μας το φυλλο αφου το εχουμε ξεπαγωσει και με κοφτερο μαχαιρι κοβουμε καθετες λωριδες και μετα οριζοντιες σε μεγεθος μπουκιας.(Αν θελετε τα κοβετε σε πιο μεγαλα κομματια,εμενα προσωπικα μου αρεσουν οι μπουκιτσες). Με πηρουνι κανουμε τρυπες σε καθε κομματι,
  2. στρωνουμε λαδοκολλα στην λαμαρινα του φουρνου μας βαζουμε τα κομματια με λιγο περιθωριο μεταξυ τους
  3.  και ψηνουμε σε προθερμασμενο φουρνο στους 180 βαθμους στον αερα μεχρι να παρουν ενα χρυσοκιτρινο χρωμα.
  4. Αφου τα βγαλουμε απο τον φουρνο τα αφηνουμε να κρυωσουν λιγο,και με το κοφτερο μαχαιρι τα ανοιγουμε στην μεση
  5. και με κορνε γεμιζουμε την κρεμα και απαλα σκεπαζουμε απο πανω το αλλο φυλλο.
  6. Συνεχιζουμε την ιδια διαδικασια για ολα τα κομματια,και τελος πασπαλιζουμε με μπολικη αχνη και αν θελετε και με κανελα..εγω την προτεινω τους πηγαινει πολυ.
  7. Τα βαζουμε σε κουτι αν εχουμε η'ταπερ καλα σκεπασμενα και τα βαζουμε στο ψυγειο..(αν και δεν θα μεινουν για πολυ,γι'αυτο συνιστω να κανετε δυο δοσεις γιατι ειναι πεντανοστιμα!!!
Hμερομηνία ανάρτησης συνταγής: 15 Σεπτεμβρίου 2013