Είναι ΖΟΥΜΕΡΗ, είναι γευστική, είναι μυρωδάτη, είναι σαν σιροπιαστη, είναι εύκολη και γρήγορη, είναι Καραμελενια Μηλόπιτα που θα σε εντυπωσιάσει όταν την δοκιμάσεις.
Καλή Επιτυχία.
Πολύ εύκολο
Συστατικά
Φύλλα Κρούστας 7 τεμ.
Μήλα Κόκκινα 2 μεγάλα η 3 μετρια τεμ.
Γάλα καραμελωμένο Ζαχαρούχο 395 γρ.
Κρέμα Γάλακτος 200 ml
Αβγά 2 τεμ.
Κανέλα τριμμένη 1 κ.σούπας γεμάτη
Βανίλιες 2 καψουλάκια
Βούτυρο Αγελάδος λιωμένο 50 γρ.
Χυμό και ξύσμα λεμονιού 1 τεμ.
Χυμό και ξύσμα πορτοκαλιού 1 τεμ.
Άχνη Ζάχαρη για πασπάλισμα
Γάλα καραμελωμένο Ζαχαρούχο 2-3 κ.σούπας
Μέθοδος Εκτέλεσης
Δείτε ΟΛΟΚΛΗΡΗ την εκτέλεση της Συνταγής στο παραπάνω Βίντεο, ή κάνοντας κλίκ ΕΔΩ Φτιάξτε και εσείς αυτή την ΥΠΕΡΟΧΗ Μηλοπιτα με Καραμελα.
ΜΑΓΕΙΡΕΨΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Πολίτικο Γλυκό με Κρέμα Ζαχαροπλαστικής Παραδοσιακή Συνταγή (Βυζαντινο)
ΓΙΟΡΤΙΝΗ ΤΥΡΟΠΙΤΑ ΜΕ ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΑ ΦΥΛΛΑ
ΜΙΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΠΑΣΤΑ ΤΑΨΙΟΥ ΧΩΡΙΣ ΠΑΝΤΕΣΠΑΝΙ