Βαζουμε την βανιλια σε κατσαρολιτσα να λιωσει σε χαμηλη θερμοκρασια.
Μολις λιωσει
την αφαιρουμε αμεσως απο την φωτια και ριχνουμε την καρυδα με τα κερασακια (προαιρετικα)
ανακατευουμε και με τα χερια την πλαθουμε να γινει μια μαζα που να πλαθεται
Λιωνουμε σε μπεν μαρι την κουβερτουρα σε χαμηλη θερμοκρασια οπου την εχουμε κοψει σε κομματια
και τις βουταμε μια μια τις μπαρες ωστε να καλυφθουν παντου με σοκολατα
και με την βοηθεια ενος πηρουνιου τις αφαιρουμε
και τις τοποθετουμε σε σχαρα η'λαδοκολλα να στεγνωσουν καλα.





ΜΑΓΕΙΡΕΨΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΜΑΓΕΙΡΙΤΣΑ VEGAN ΝΗΣΤΙΣΙΜΗ
Πολίτικο Γλυκό με Κρέμα Ζαχαροπλαστικής Παραδοσιακή Συνταγή (Βυζαντινο)
ΜΙΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΠΑΣΤΑ ΤΑΨΙΟΥ ΧΩΡΙΣ ΠΑΝΤΕΣΠΑΝΙ