ΓΛΥΚΑ

ΜΙΝΙ ΚΡΟΥΑΣΑΝΑΚΙΑ ΜΕ ΜΑΡΜΕΛΑΔΑ!!!

Τα πιο γρηγορα μινι κρουασανακια που μπορειτε να φτιαξετε με σφολιατα με γεμιση της αρεσκειας σας,μερεντα,νουτελα,κρεμα,η'μαρμελαδα οπως τα γεμισα εγω μαζι με τριμμενα καρυδια..οπως και να τα φτιαξετε ειναι πεντανοστιμα... Δοκιμαστε τα και καντε την μερα σας πιο γλυκια...!!!

svg40
Μερίδες: 24 κομμάτια
Εύκολο

Συστατικά

  • σφολιατα 1 φυλλο
    μαρμελαδα κυδωνι η’οτι γεμιση θελετε εσεις
    καρυδια Λιγο τριμμενο
    ζαχαρη αχνη για το πασπαλισμα

Μέθοδος Εκτέλεσης

  1. Εχουμε ξεπαγωσει το φυλλο και το κοβουμε σε 4 ισες καθετες λωριδες.
  2. Καθε λωριδα την κοβουμε σε 6 ισα τριγωνακια.
  3. Απο την φαρδια μερια του φυλλου βαζουμε με ενα κουταλακι του γλυκου λιγη γεμιση μαρμελαδα με καρυδι οπου τα εχουμε ανακατεψει,
  4. και ρολαρουμε να κλεισει το κρουασανακι.
  5. Τοποθετουμε λαδοκολλα σε λαμαρινα του φουρνου και τοποθετουμε τα κρουασανακια με λιγη αποσταση μεταξυ τους και με το κλεισιμο της ζυμης απο κατω.
  6. Τα ψηνουμε σε προθερμασμενο φουρνο στην μεσαια σχαρα στους 180-190 βαθμους στον αερα μεχρι να χρυσισουν,περιπου μιση ωριτσα.
  7. Τα αφαιρουμε απο τον φουρνο και τα πασπαλιζουμε με ζαχαρη αχνη.
Hμερομηνία ανάρτησης συνταγής: 26 Ιανουαρίου 2014