ΚΡΕΑΤΙΚΑΜΑΓΕΙΡΕΥΤΑ

ΜΟΣΧΑΡΑΚΙ ΚΟΚΚΙΝΙΣΤΟ ΤΗΣ ΜΑΜΑΣ

Αυτό το Αγαπημένο φαγητό θα σου φέρει παλιές θύμησες τότε που η γιαγιά..μας προσκαλούσε όλους στο Κυριακάτικο τραπέζι να γευτούμε το κοκκινιστό μοσχαράκι της με την πηχτή δεμένη σαλτσουλα του να αγκαλιάζει με περισσή Αγάπη τον Αφράτο και Βελούδινο πουρέ της!! Εάν θέλεις και εσύ να το γευτείς μαζί με την οικογένεια σου ακολούθησε πιστά την συνταγή!!!

Πολύ εύκολο

Συστατικά

  • Μοσχάρι ελιά κομμένο σε μέτριες μπουκιές 1 κιλο
    Κρεμμυδι ξερο 1 τεμ. μεγαλο
    Σκορδο λιωμενο στην πρεσα 2 σκ.
    Πελτε τοματας 1 κ.σουπας γεματη
    Τοματοχυμο 500 γρ.
    Κανελα τριμμενη 1 κ.γλ. ή 1 ξυλακι
    Μπαχαρι τριμμενο 1/2 κ.γλ. ή 6 κοκκους
    Φυλλο δαφνης 1 τεμ.
    Κρασι λευκο ή κοκκινο 100 ml
    Ελαιολαδο
    Νερο

Μέθοδος Εκτέλεσης

Δείτε ΟΛΟΚΛΗΡΗ την εκτέλεση της Συνταγής στο παραπάνω Βίντεο, ή κάνοντας κλίκ ΕΔΩ Φτιάξτε και εσείς αυτό το ΥΠΕΡΟΧΟ Κοκκινιστό Μοσχαράκι Στην Κατσαρολα.
Hμερομηνία ανάρτησης συνταγής: 21 Οκτωβρίου 2022