Μέθοδος Εκτέλεσης
- Σε μια κατσαρολα βαζουμε λιγο ελαιολαδο,και σωταρουμε το κρεμμυδι με το σκορδο,
- και στην συνεχεια ριχνουμε το κρεας σε μεριδες,αφου το εχουμε πλυνει,
- και κατοπιν ριχνουμε τα μυρωδικα εκτος απο το αλατι,τις ντοματες, τον χυμο ντοματας,
- ριχνουμε και νερακι να σκεπαζει το κρεας και το αφηνουμε
να σιγοβρασει.
- Στο τελος ριχνουμε το αλατι,παιρνουμε ενα ταψι,η'γαστρακια
ατομικα πηλινα και βαζουμε το κρεας με την σαλτσουλα,τα βαζουμε στον
προθερμασμενο φουρνο στους 180-200 βαθμους
- και μολις παρει βραση,
ριχνουμε το κριθαρακι,το ανακατευουμε κατα διαστηματα στην αρχη για
να μη λασπωσει, το αφηνουμε να κραταει λιγο το κριθαρακι και το φαγακι μας να εχει
σαλτσουλα να μην πηξει πολυ
- .Τελος ριχνουμε απο πανω τριμμενο τυρακι και
σερβιρουμε.
Hμερομηνία ανάρτησης συνταγής: 14 Φεβρουαρίου 2011
ΜΑΓΕΙΡΕΨΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Κοτοπουλο Στη Σουβλα ΧΩΡΙΣ ΣΟΥΒΛΑ
ΑΡΝΙ ΣΟΥΒΛΑΣ ΧΩΡΙΣ ΣΟΥΒΛΑ
Γαριδομακαρονάδα με Ούζο Πεντανόστιμη