Απο το προηγουμενο βραδυ,βαζουμε τα φασολια χαντρες να μουσκεψουν.
Την αλλη μερα τα πλενουμε και τα βαζουμε να μισοβρασουν και στηνσυνεχεια τα σουρωνουμε τα πλενουμε καλα και τα αφηνουμε στην ακρη.Σε μια κατσαρολα βαζουμε λιγο ελαιολαδο να ζεσταθει,και σωταρουμετο κρεμμυδι με το σκορδο
και στην συνεχεια αφου εχουμε κοψει σεμεριδες το κρεας και το εχουμε πλυνει το ριχνουμε στην κατσαρολακαι τα σωταρουμε ολα μαζι.
Στην συνεχεια ριχνουμε τα ντοματακια τον ντοματοπελτε,
την ζαχαρη, το πιπερι ριχνουμε και νερακι και αφηνουμε το κρεας να μισοβρασει.
Κατοπιν ριχνουμε και τις χαντρες μεσα στο κρεας και αν χρειαστεινερακι συμπληρωνουμε λιγο και τα αφηνουμε να βρασουν και να μεινειη σαλτσουλα δεμενη και χυλωμενη και τοτε ριχνουμε και το αναλογο αλατι.
ΜΑΓΕΙΡΕΨΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Κοτοπουλο Στη Σουβλα ΧΩΡΙΣ ΣΟΥΒΛΑ
ΑΡΝΙ ΣΟΥΒΛΑΣ ΧΩΡΙΣ ΣΟΥΒΛΑ
ΜΟΣΧΑΡΑΚΙ ΚΟΚΚΙΝΙΣΤΟ ΤΗΣ ΜΑΜΑΣ