ΚΡΕΑΤΙΚΑΜΑΓΕΙΡΕΥΤΑ

ΜΟΣΧΑΡΙ ΚΟΚΚΙΝΙΣΤΟ ΜΕ ΧΑΝΤΡΕΣ…

svg60
Μερίδες: 4 άτομα
Μέτριο

Συστατικά

  • μοσχαρι 1 κιλο
    χαντρες 1/2 κιλο μπαρμπουνια
    κρεμμυδι 2 ξερα χοντροκομμενα
    σκορδο 2 σκελιδες ψιλοκομμενο
    ντοματακια κονκασε 1 κονσερβα
    πελτε ντοματας 2 κ.σουπας
    ζαχαρη 1 κ.γλυκου
    αλατι
    πιπερι
    ελαιολαδο

Μέθοδος Εκτέλεσης

  1. Απο το προηγουμενο βραδυ,βαζουμε τα φασολια χαντρες να μουσκεψουν.
  2. Την αλλη μερα τα πλενουμε και τα βαζουμε να μισοβρασουν και στην συνεχεια τα σουρωνουμε τα πλενουμε καλα και τα αφηνουμε στην ακρη. Σε μια κατσαρολα βαζουμε λιγο ελαιολαδο να ζεσταθει,και σωταρουμε το κρεμμυδι με το σκορδο
  3. και στην συνεχεια αφου εχουμε κοψει σε μεριδες το κρεας και το εχουμε πλυνει το ριχνουμε στην κατσαρολα και τα σωταρουμε ολα μαζι.
  4. Στην συνεχεια ριχνουμε τα ντοματακια  τον ντοματοπελτε,
  5. την ζαχαρη, το πιπερι ριχνουμε και νερακι και αφηνουμε το κρεας να μισοβρασει.
  6. Κατοπιν ριχνουμε και τις χαντρες μεσα στο κρεας και αν χρειαστει νερακι συμπληρωνουμε λιγο και τα αφηνουμε να βρασουν και να μεινει η σαλτσουλα δεμενη και χυλωμενη και τοτε ριχνουμε και το αναλογο αλατι.
Hμερομηνία ανάρτησης συνταγής: 12 Οκτωβρίου 2010