Βαζουμε λιγο ελαιολαδο σε μια κατσαρολα,και σωταρουμε κρεμμυδια και σκορδο.
Αφου εχουμε κοψει το κρεας σε μετριες μεριδες το ριχνουμεκαι αυτο στην κατσαρολα και τα σωταρουμε ολα μαζι.
Ριχνουμε τα μυρωδικα,στην συνεχεια τους χυμους ντοματας,
ριχνουμε νερακι να σκεπαζει το κρεαςτο σκεπαζουμε με το καπακι,και σιγοβραζουμε.
Σε ενα τηγανι τωρα βαζουμε λαδι και παιρναμε ελαφρα τις πατατες οπου τις εχουμε κοψει στα 2 αν ειναι μικρες η'στα 4 αν ειναι μεγαλες,
τα κολοκυθακια στα 2 και τις πιπεριες στα 4,μεχρι να τα τηγανισουμε ολα
τα τοποθετουμε σε απορροφητικο χαρτι
και στην συνεχεια τα ριχνουμε στην κατσαρολα να βρασουν ενα 20λεπτο με 25 λεπτα με το κρεας.Αν χρειαστειλιγο νερακι συμπληρωνουμε ζεστο και τελος ριχνουμε το αναλογο αλατακι.
Η σαλτσουλα του θα πρεπει να εχει πηξει.Συνοδεψτε με τυρακι φετα σαλατα μαρουλι η'λαχανο-καροτο και φρεσκοψωμακι για μπολικες βουτες.
ΜΑΓΕΙΡΕΨΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΜΑΓΕΙΡΙΤΣΑ VEGAN ΝΗΣΤΙΣΙΜΗ
Κοτοπουλο Στη Σουβλα ΧΩΡΙΣ ΣΟΥΒΛΑ
ΑΡΝΙ ΣΟΥΒΛΑΣ ΧΩΡΙΣ ΣΟΥΒΛΑ