Μέθοδος Εκτέλεσης
- Βαζουμε σε κατσαρολα λιγο ελαιολαδο να ζεσταθει και ριχνουμε το κρεας
αφου το εχουμε κοψει σε μετρια κομματια και το εχουμε πλυνει καλα,
το σωταρουμε απο ολες τις μεριες,
- και τοτε προσθετουμε τα κρεμμυδια,σκορδο,
πιπερια και τα σωταρουμε ολα μαζι καλα για 5 λεπτα,
- τα σβηνουμε με
το κρασακι αφηνουμε να εξατμιστει
- και ριχνουμε ολα τα μυρωδικα εκτος απο το αλατι που το ριχνουμε παντα στο τελος του βρασμου.
- Ριχνουμε τις ντοματες,
- νερακι τοσο οσο να σκεπαζει το κρεας χαμηλωνουμε την φωτια
και σιγοβραζουμε μεχρι να μαλακωσει το κρεας μας και να μεινει με λιγη
πηχτη σαλτσουλα.
- Για τον πουρε τωρα βαζουμε σε κατσαρολιτσα τα καθαρισμενα και κομμενα
λαχανικα με νερο να βρασουν
- και αφου ετοιμαστουν τα σουρωνουμε,και
οπως ειναι καυτα τα πολτοποιουμε στο μουλτι η'στο μπλεντερ.
- Βαζουμε το βουτυρο να ζεσταθει σε μια κατσαρολιτσα
- και ριχνουμε το γαλα
(προαιρετικα γιατι τα κολοκυθακια και τα καροτα εχουν απο μονα τους
νερακι δεν ειναι οπως η πατατα που εχει πολυ αμυλο)το μοσχοκαρυδο,
- τα λαχανικα,αλατι,πιπερι
,ανακατευουμε, και ειναι ετοιμος για να σερβιρουμε το κρεατακι και μπολικη
σαλτσουλα επανω στον πουρε.
Hμερομηνία ανάρτησης συνταγής: 4 Δεκεμβρίου 2011
ΜΑΓΕΙΡΕΨΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΜΑΓΕΙΡΙΤΣΑ VEGAN ΝΗΣΤΙΣΙΜΗ
Κοτοπουλο Στη Σουβλα ΧΩΡΙΣ ΣΟΥΒΛΑ
ΑΡΝΙ ΣΟΥΒΛΑΣ ΧΩΡΙΣ ΣΟΥΒΛΑ