Μέθοδος Εκτέλεσης
- Απο το προηγουμενο βραδυ,εχουμε καθαρισει τα κρεμμυδακια
και τα εχουμε βαλει σε μια λεκανη με νερο,οπου αλλαζουμε το νερο σε
τακτα διαστηματα ωστε να φυγει η σπιρταδα τους.
- Βαζουμε στην κατσαρολα μας λιγο ελαιολαδο,και σωταρουμε
ενα ψιλοκομμανο κρεμμυδι με το σκορδο,
- και στην συνεχεια
ριχνουμε το μοσχαρακι μας κομμενο και πλυμενο σε μεριδες,
και τα σωταρουμε καλα.
- Σβηνουμε με το ξυδι,
- και ριχνουμε τον ντοματοχυμο,τον ντοματοπελτε,
τα φυλλα δαφνης,το δεντρολιβανο,πιπερι,κανελα,γαρυφαλλο
ριχνουμε και νερακι και το αφηνουμε να σιγοβρασει.
-
- Οταν δουμε οτι το κρεας μας κοντευει να γινει,ριχνουμε
και τα κρεμμυδακια να βρασουν,χωρις ομως να λιωσουν.
- Μολις μεινει το στιφαδο μας,με την σαλτσουλα του,τοτε ριχνουμε
και το αναλογο αλατακι.
Hμερομηνία ανάρτησης συνταγής: 24 Οκτωβρίου 2010
ΜΑΓΕΙΡΕΨΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Κοτοπουλο Στη Σουβλα ΧΩΡΙΣ ΣΟΥΒΛΑ
ΑΡΝΙ ΣΟΥΒΛΑΣ ΧΩΡΙΣ ΣΟΥΒΛΑ
ΜΟΣΧΑΡΑΚΙ ΚΟΚΚΙΝΙΣΤΟ ΤΗΣ ΜΑΜΑΣ