ΚΡΕΑΤΙΚΑΛΑΧΑΝΙΚΑΣΟΥΠΕΣ

ΜΟΣΧΑΡΙ ΒΡΑΣΤΟ ΣΟΥΠΑ ΜΕ ΛΑΧΑΝΙΚΑ!!!

Ενα υπεροχο, πεντανοστιμο, υγιεινο και πολυ δυναμωτικο φαγητο για τις κρυες μερες του χειμωνα. Απολαυστε το!!!

svg120
Μερίδες: 4 άτομα
Εύκολο

Συστατικά

  • μοσχαρι 1 κιλο (για βραστο)
    κολοκυθάκια
    πατατες
    κρεμμυδια
    καροτα
    σελινο
    ντομάτες
    1 χουφτα (προαιρετικα) κριθαρακι
    αλατι
    πιπερι
    λαδι

Μέθοδος Εκτέλεσης

  1. Βαζουμε σε μια κατσαρολα το μοσχαρι με νερο να παρει μερικες βρασεις
  2. εως οτου βγουν οι αφροι του μοσχαριου,
  3. και στη συνεχεια πεταμε το 
  4. βρωμικο νερο,πλενουμε πολυ καλα το κρεας και γεμιζουμε την κατσαρολα με
  5. καθαρο νερακι και αφηνουμε το κρεας μας να βρασει.
  6. Καθαριζουμε τα λαχανικα μας,την ποσοτητα που θελουμε,
  7. και αφου το κρεας εχει
  8. βρασει το βγαζουμε και το βαζουμε σε μια λεκανιτσα 
  9. και μεσα στον ζωμο 
  10. ριχνουμε τα λαχανικα μας να βρασουν κι αυτα.(Μπορειτε αν θελετε να τα χοντροκοψετε και αφου βρασουν να παραμεινουν μεσα στην σουπα καθως θα βρασει το κριθαρακι και μετα να ριξετε και το βρασμενο μοσχαρι μεσα και να τα σερβιρετε ολα μαζι στο πιατο.)Προσθετουμε και λιγο λαδακι.
  11. Εγω δεν βαζω λαδι γιατι θα βγαλει το μοσχαρι
  12. .Αφου λοιπον βρασουν 
  13. και τα λαχανικα μας,τα τοποθετουμε σε μια πιατελα,τους ριχνουμε
  14. αλατακι πιπερακι,
  15. και στην συνεχεια ριχνουμε αλατακι στον ζωμο μας και προσθετουμε
  16. το κριθαρακι..μολις βρασει βαζουμε παλι το μοσχαρι μεσα στο ζωμο τα ανακατευουμε 
  17. και σερβιρουμε στα πιατα μας.Αν θελετε μπορειτε να στιψετε και λεμονακι στη σουπα σας.(ταιριαζει ο χυμος λεμονιου)
Hμερομηνία ανάρτησης συνταγής: 25 Σεπτεμβρίου 2010