Λιωνουμε σε μπεν μαρι την σοκολατα,
προσθετουμε το βουτυρο και ανακατευουμε μεχρι να λιωσει.
Κατοπιν ριχνουμε την ζαχαρη,ανακατευουμε,
προσθετουμε τα αυγα ανακατευουμε να ενσωματωθουν τα υλικα,
και τελος προσθετουμε το αλευρι με το μπεικιν οπου τα εχουμε ανακατεψει μαζι,
ανακατευουμε με το συρμα να ομογενοποιηθει το μιγμα
και γεμιζουμε αντικολλητικες ατομικες φορμιτσες.Αν δεν εχουμε αντικολλητικες τις βουτυρωνουμε και τις αλευρωνουμε λιγακι και ψηνουμε σε προθερμασμενο φουρνο στους 190 -200 βαθμους για 15 λεπτα(αναλογα τον φουρνο μας).
Αφηνουμε να σταθουν για λιγο και ξεφορμαρουμε.










ΜΑΓΕΙΡΕΨΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Πολίτικο Γλυκό με Κρέμα Ζαχαροπλαστικής Παραδοσιακή Συνταγή (Βυζαντινο)
Εύκολη Βασιλόπιτα Κέικ Με Αρωματα Εσπεριδοειδων ΣΟΥΠΕΡ Αφράτη
ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΙΟ ΑΦΡΑΤΟ ΚΕΙΚ ΤΗΣ ΓΙΑΓΙΑΣ