Υπεροχα κεκακια αρωματικα και γευστικα για το πρωινο σας και για καθε ωρα της ημερας που εσεις επιθυμειτε να γευτειτε σοκολατα γαλακτος!!!
Απολαυστε τα!!!Πηγη:www.glikessintages.gr
40
Μερίδες: 12 κομματια
Μέτριο
Συστατικά
κουβερτουρα γαλακτος κομμενη σε μικρα κομματακια 170 γρ.
βουτυρο 150 γρ. αγελαδος σε θερμοκρασια δωματιου
ζαχαρη 150 γρ.
φαρινα 200 γρ.
μπεικιν παουντερ 1 κ.γλυκου
αβγα 3 σε θερμοκρασια δωματιου
Μέθοδος Εκτέλεσης
Λιωνουμε σε μπεν μαρι την σοκολατα,
προσθετουμε το βουτυρο και ανακατευουμε μεχρι να λιωσει.
Κατοπιν ριχνουμε την ζαχαρη,ανακατευουμε,
προσθετουμε τα αυγα ανακατευουμε να ενσωματωθουν τα υλικα,
και τελος προσθετουμε το αλευρι με το μπεικιν οπου τα εχουμε ανακατεψει μαζι,
ανακατευουμε με το συρμα να ομογενοποιηθει το μιγμα
και γεμιζουμε αντικολλητικες ατομικες φορμιτσες.Αν δεν εχουμε αντικολλητικες τις βουτυρωνουμε και τις αλευρωνουμε λιγακι και ψηνουμε σε προθερμασμενο φουρνο στους 190 -200 βαθμους για 15 λεπτα(αναλογα τον φουρνο μας).
ΜΑΓΕΙΡΕΨΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Πολίτικο Γλυκό με Κρέμα Ζαχαροπλαστικής Παραδοσιακή Συνταγή (Βυζαντινο)
Εύκολη Βασιλόπιτα Κέικ Με Αρωματα Εσπεριδοειδων ΣΟΥΠΕΡ Αφράτη
ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΙΟ ΑΦΡΑΤΟ ΚΕΙΚ ΤΗΣ ΓΙΑΓΙΑΣ