ΜΥΡΩΔΑΤΑ ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΒΟΥΤΥΡΟΥ ΜΕ ΚΟΡΝ ΦΛΕΙΚΣ!!!

Μυρωδατα,αφρατα και τραγανα συγχρονως μπισκοτα με αρωματικο βουτυρο και κορν φλεικς για το γαλα των μικρων,αλλα και τον καφε των μεγαλων!!! Δοκιμαστε τα!!!

svg45
Μερίδες: 48 κομμάτια
Εύκολο

Συστατικά

  • βουτυρο 250 γρ. αρωματικο(εγω εβαλα milbona)σε θερμοκρασια δωματιου
    ζαχαρη 1 κουπα
    αβγα 2
    βανιλια 1 καψουλα
    κονιακ 1 σφηνακι
    κορν φλεικς 1 κουπα ρυζιου και σιταριου ολικης
    αλευρι 2 1/2 κουπες για ολες τις χρησεις
    μπεικιν παουντερ 2 κ.γλυκου

Μέθοδος Εκτέλεσης

  1. Βαζουμε το βουτυρο στον καδο του μιξερ και το χτυπαμε για λιγο μεχρι να απλωσει.
  2. Κατοπιν ριχνουμε την ζαχαρη
  3. συνεχιζοντας το χτυπημα,ριχνουμε τα αυγα ενα ενα αφου εχει απορροφηθει το πρωτο,και χτυπαμε καλα μεχρι να αφρατεψει το μιγμα.
  4. Στην συνεχεια ριχνουμε την βανιλια το μπαιικιν το κονιακ συνεχιζοντας το χτυπημα
  5.  και τελος ριχνουμε κορν φλεικς με αλευρι
  6. ανακατευουμε πολυ καλα και το μιγμα ειναι ετοιμο.
  7. Στρωνουμε λαδοκολλα σε λαμαρινες του φουρνου,βαζουμε σε κορνε ζαχαροπλαστικης με μεγαλο στομιο μιγμα και κοβουμε μικρες μπουκιες αφηνοντας ενα περιθωριο μεταξυ τους γιατι κατα το ψησιμο απλωνουν,
  8.  και ψηνουμε για 14-15 λεπτα στον αερα στους 180 βαθμους.Αν τα πιασετε απο πανω και ειναι μαλακα αλλα εχουν παρει χρωμα ειναι ετοιμα, μολις κρυωσουν θα ειναι τραγανα.
  9. Τα βγαζουμε απο το φουρνο τα αφηνουμε να κρυωσουν και τα φυλαμε σε μπισκοτιερα η'μεταλλικο κουτι καλα κλεισμενα.
Hμερομηνία ανάρτησης συνταγής: 18 Αυγούστου 2013