Υπεροχο συνοδευτικο για ουζο,που συνδυαζει δυο πικαντικες ελληνικες γευσεις...
την φετα και το ουζο..απλωστε το σε ζεστες πιτες, ψωμακι,κρακερς,ντοματα,αγγουρακι.
Στην υγεια σας!!!
10
Μερίδες: 30 κομμάτια
Πολύ εύκολο
Συστατικά
φετα 400 γρ.βαρελισια σκληρη
ουζο 1 κ.σουπας
ελαιολαδο 3 κ.σουπας
πιπερι λίγο
Μέθοδος Εκτέλεσης
Τοποθετηστε την φετα σε ενα μπολ με κρυο νερο και αφηστε την στο ψυγειο για μιση ωρα.
Κατοπιν την βγαζετε απο το ψυγειο και την σκουπιζετε καλα με χαρτι κουζινας.
Την βαζετε στο μπλεντερ η'στο μουλτι αφου την θρυμματισετε
την χτυπατε και ριχνετε σταδιακα το ελαιολαδο
μεχρι να γινει αλοιφη.
Προσθετουμε το ουζο
και λιγο πιπερι χτυπαμε ξανα να ανακατευτουν τα υλικα και ειναι ετοιμη.
Την βαζουμε σε ταπερ καλα κλεισμενο και την αφηνουμε στο ψυγειο μεχρι να κρυωσει.
Οταν το σερβιρουμε ραντιζουμε λιγο ελαιολαδο απο πανω.
ΜΑΓΕΙΡΕΨΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Σπετσοφαι Παραδοσιακο Αλλιως
Σαγανακι Κανταιφι Διαφορετικο
Εξοχικο Κοτοπουλο στη Λαδοκολλα