Μέθοδος Εκτέλεσης
- Πλενουμε καλα τα φυλλα μας και τα ζεματαμε ελαφρα το πολυ 1 λεπτο σε νερο οπου εχουμε βαλει να βρασει.
Τα βαζουμε απλωτα στο σουρωτο να κρυωσουν.
Σε μπολ εχουμε βαλει ολα τα υλικα για την γεμιση και ανακατευουμε καλα να ενωθουν τα υλικα.
- Σε κατσαρολα στρωνουμε σαν βαση μερικα φυλλα να καλυψουμε τον πατο της κατσαρολας.
- Για το τυλιγμα δειτε ΕΔΩ:
Στρωνουμε τα ντολμαδακια στην κατσαρολα κυκλικα το ενα διπλα στο αλλο και συνεχιζουμε μεχρι να τελειωσουν τα υλικα μας,
- σκεπαζουμε με ενα ρηχο πιατο απο πανω,ριχνουμε το ελαιολαδο και νερακι μεχρι να τα σκεπασει.
- Σιγοβραζουμε για 30 με 40 λεπτα.
Με προσοχη βγαζουμε τον ζωμο
- θελουμε 300 ml και συμληρωνουμε και 100 ml νερο τα οποια τα βαζουμε σε κατσαρολιτσα σε χαμηλη θερμοκρασια να ζεσταθουν προσθετουμε αλατι .
Χτυπαμε στο μουλτι τα αυγα,προσθετουμε τον χυμο λεμονιου τα ξαναχτυπαμε,προσθετουμε το κορν φλαουρ ξαναχτυπαμε καλα και τα προσθετουμε στον ζεστο ζωμο
- και ανακατευουμε μεχρι να πηξει ελαφρα η σαλτσα μας.
- Σερβιρουμε τα ντολμαδακια μας με την υπεροχη βελουδινη κρεμα απο πανω.
Hμερομηνία ανάρτησης συνταγής: 11 Ιουνίου 2014
ΜΑΓΕΙΡΕΨΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΜΑΓΕΙΡΙΤΣΑ VEGAN ΝΗΣΤΙΣΙΜΗ
ΓΙΟΡΤΙΝΗ ΤΥΡΟΠΙΤΑ ΜΕ ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΑ ΦΥΛΛΑ
Ευκολα Τυροπιτακια με Ζυμη Γιαουρτιου - Τυροψωμακια