

- 40 λεπτά Χρόνος Εκτέλεσης
- 24 κομμάτια Μερίδες
- 3 Βαθμός Δυσκολίας
Συνταγής
Εκτύπωση
ΝΤΟΜΑΤΟΚΕΦΤΕΔΕΣ
Συστατικά
- ντομάτες - 500 γραμμάρια ώριμες
- κρεμμύδι - 2 μεγάλα ψιλοκομμένα
- δυόσμο - 1/2 ματσακι ψιλοκομμένο
- ανηθο - Λιγο
- αλατι
- πιπερι
- κανελα - 1 πρεζα
- ριγανη - 1 κ.σουπας
- αλευρι - που φουσκωνει μονο του οσο παρει
- καλαμποκελαιο - για τηγάνισμα
- φετα - Τυρι τριμμενη+τυρια κιτρινα της αρεσκειας σας οση ποσοτητα θελετε.
Εκτέλεση
- Καθαρίζουμε και ψιλοκόβουμε τις ντομάτες.
- Προσθέτουμε ολα τα υλικα ψιλοκομμενα σε μια λεκανιτσα,εκτος απο το αλευρι και τα ανακατευουμε.
- Προσθέτουμε όσο αλεύρι χρειάζεται για να γίνει ένας πολτός πολύ μαλακός.
-
Βάζουμε λάδι να κάψει στο τηγάνι και παίρνουμε μια κουταλιά από το μίγμα μας και το ρίχνουμε στο τηγάνι.
- Όταν οι κεφτέδες ψηθούν από τη μια μεριά τους γυρνάμε κι από την άλλη,και μετα τους τοποθετουμε σε απορροφητικο χαρτι να φυγουν τα λαδια. Κατά προτίμηση, σερβίρονται ζεστοί.
- Αν νηστευετε μπορειτε να αφαιρεσετε τα τυρια και να τους φατε σκετους.