Βαζουμε την σοδα σε μπολ και ριχνουμε ολα τα υπολοιπα υλικα εκτος του τυριου
ανακατευουμε καλα,
και τελος προσθετουμε το τυρι
αναδευοντας πολυ καλα μεχρι να εχουμε εναν ωραιο πηχτο χυλο.Τον βαζουμε στο ψυγειο να σταθει κανα μισαωρο
και ωστοσο καθαριζουμε και κοβουμε τα κρεμμυδια και τα χωριζουμε σε δαχτυλιδια.
Βαζουμε σε βαθυ τηγανι η'κατσαρολα το αναλογο λαδι να ζεσταθει πολυ πολυ καλα για να μην φυγει ο χυλος απο τα κρεμμυδια.
Βουταμε λιγα λιγα δαχτυλιδια στον χυλο
και με την βοηθεια πηρουνιου ριχνουμε λιγα λιγα στο καυτο λαδι να τηγανιστουν μεχρι να παρουν ροδοκοκκινο χρωμα και απο τις δυο μεριες.



ΜΑΓΕΙΡΕΨΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Σπετσοφαι Παραδοσιακο Αλλιως
Σαγανακι Κανταιφι Διαφορετικο
Εξοχικο Κοτοπουλο στη Λαδοκολλα