Πλενουμε πολυ καλα το κρεας και το αφηνουμε να στεγνωσει εντελως απο υγρα επανω σε χαρτι κουζινας.
Στην συνεχεια αλευρωνουμε πολυ καλα ενα ενα τα κομματια και τιναζουμε το περισσιο αλευρι απο πανω τους.
Ζεσταινουμε πολυ καλα το λαδι σε φαρδια κατσαρολα και βαζουμε ενα ενα τα κομματια να σωταριστουν πολυ καλα
απο ολες τις πλευρες να παρουν ενα σκουρο χρωμα.
Στην συνεχεια προσθετουμε κρεμμυδι με σκορδο μεχρι να μαραθουν.
Προσθετουμε το πελτε και με το κουταλι τον τριβουμε στον πατο της κατσαρολας.
Σβηνουμε με το κρασι και περιμενουμε λιγο μεχρι να εξατμιστει το αλκοολ.
Κατοπιν προσθετουμε τα τοματακια ολα τα μυρωδικα,
λιγο ζεστο νερο οχι να σκεπαστει το κρεας λιγο πιο κατω.
Κλεινουμε με το καπακι την κατσαρολα και σιγοβραζουμε το κρεας μεχρι να μαλακωσει και δεσει η σαλτσουλα του. Περιπου 1 1/2 ωρα.Τελος προσθετουμε το αλατι.
Σερβιρουμε με πουρε πατατας,ρυζι,πατατες τηγανιτες ακομα και με ζυμαρικα. Πασπαλιζουμε με φρεσκο ψιλοκομμενο μαιντανο και απολαμβανουμε ενα φαγητο ολο νοστιμια!!!
ΜΑΓΕΙΡΕΨΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Κοτοπουλο Στη Σουβλα ΧΩΡΙΣ ΣΟΥΒΛΑ
ΑΡΝΙ ΣΟΥΒΛΑΣ ΧΩΡΙΣ ΣΟΥΒΛΑ
ΜΟΣΧΑΡΑΚΙ ΚΟΚΚΙΝΙΣΤΟ ΤΗΣ ΜΑΜΑΣ