Μέθοδος Εκτέλεσης
- Στον καδο του μιξερ ριχνουμε τον φακελο Γκαρνι(το περιεχομενο οχι το χαρτι)
μαζι με το γαλα εβαπορε και τα χτυπαμε για 5 λεπτα.
Εχουμε ηδη καθαρισει το καρπουζι απο τα σπορακια
τα κοβουμε μικρα κομματια και τα πολτοποιουμε στο μπλεντερ.
Αφου εχουν χτυπηθει για 5 λεπτα το Γκαρνι με το εβαπορε
ριχνουμε το ζαχαρουχο γαλα μαζι με τα 2 φλυτζανια καρπουζι
και τα χτυπαμε για 10 λεπτα.
- Αφου χτυπηθουν αδειαζουμε το παγωτο σε μεταλικο δοχειο
η'σε ενα καλο απο υλικο ταπερ που να κλεινει πολυ καλα
και το τοποθετουμε στην καταψυξη να παγωσει πολυ καλα.
Hμερομηνία ανάρτησης συνταγής: 5 Ιουλίου 2012
ΜΑΓΕΙΡΕΨΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΠΙΤΙΚΟ ΠΑΓΩΤΟ ΜΕ ΓΕΥΣΗ ΤΣΙΧΛΟΦΟΥΣΚΑ ΚΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΜΑΛΑΚΗ ΥΦΗ
Γρηγορο Καιμάκι Παγωτό Χωρίς Παγωτομηχανή ΧΩΡΙΣ Ανακατέματα Χωρίς να Κρυσταλιάζει
Παγωτο Βανίλια Χωρις Παγωτομηχανη