ΠΑΓΩΤΑ

ΠΑΓΩΤΟ ΚΑΡΠΟΥΖΙ!!!

Σημερα εχουμε διπλα γενεθλια και κερναω παγωτο καρπουζι ετσι για το καλο!!! Το μπλογκ μου κλεινει 2 χρονια εεεε...κι εγω τα...5 χαχαχα!!!

svg20
Μερίδες: 8 κομμάτια
Πολύ εύκολο

Συστατικά

  • γκαρνι ζαχαροπλαστικης 1 φακελο (βανιλια)
    γαλα 1 κουτι εβαπορε παγωμενο για 1 ωρα στην καταψυξη
    ζαχαρουχο γαλα 1 κουτι παγωμενο στην συντηρηση του ψυγειου
    καρπουζι 2 φλυτζανια του νεσκαφε πολτοποιημενο στο μπλεντερ

Μέθοδος Εκτέλεσης

  1. Στον καδο του μιξερ ριχνουμε τον φακελο Γκαρνι(το περιεχομενο οχι το χαρτι) μαζι με το γαλα εβαπορε και τα χτυπαμε για 5 λεπτα. Εχουμε ηδη καθαρισει το καρπουζι απο τα σπορακια τα κοβουμε μικρα κομματια και τα πολτοποιουμε στο μπλεντερ. Αφου εχουν χτυπηθει για 5 λεπτα το Γκαρνι με το εβαπορε ριχνουμε το ζαχαρουχο γαλα μαζι με τα 2 φλυτζανια καρπουζι και τα χτυπαμε για 10 λεπτα.
  2. Αφου χτυπηθουν αδειαζουμε το παγωτο σε μεταλικο δοχειο η'σε ενα καλο απο υλικο ταπερ που να κλεινει πολυ καλα και το τοποθετουμε στην καταψυξη να παγωσει πολυ καλα.
Hμερομηνία ανάρτησης συνταγής: 5 Ιουλίου 2012