Μέθοδος Εκτέλεσης
- Βαζουμε σε κατσαρολιτσα το γαλα με την ζαχαρη να ζεσταθουν σε μετρια φωτια ,και ανακατευουμε μεχρι να λιωσει η ζαχαρη.
- Κατοπιν προσθετουμε το κονιακ
- με την κρεμα γαλακτος ως εχει,χωρις να την χτυπησουμε.
- Μετα απο ενα λεπτο προσθετουμε την σοκολατα με το κακαο
- και ανακατευουμε συνεχως.
- Μολις η σοκολατα με το κακαο ενωθουν εντελως με το υπολοιπο μιγμα,αφαιρουμε την κατσαρολιτσα απο την φωτια,αφηνουμε να ερθει σε θερμοκρασια δωματιου και το τοποθετουμε στην καταψυξη για 1 ωρα.
- Εχουμε ηδη παγωσει για 24 ωρες την παγωτομηχανη μας ριχνουμε το μιγμα μεσα και την βαζουμε σε λειτουργια συμφωνα με τις οδηγιες που εχει η παγωτομηχανη.
- Λιγο πριν σταματησουμε την παγωτομηχανη προσθετουμε τα τριμμενα μπισκοτα
- και την κοντιτα.
- Βαζουμε το παγωτο σε μεταλλικο μπολ και το τοποθετουμε στην καταψυξη.
Hμερομηνία ανάρτησης συνταγής: 8 Ιουνίου 2014
ΜΑΓΕΙΡΕΨΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΠΙΤΙΚΟ ΠΑΓΩΤΟ ΜΕ ΓΕΥΣΗ ΤΣΙΧΛΟΦΟΥΣΚΑ ΚΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΜΑΛΑΚΗ ΥΦΗ
Γρηγορο Καιμάκι Παγωτό Χωρίς Παγωτομηχανή ΧΩΡΙΣ Ανακατέματα Χωρίς να Κρυσταλιάζει
Παγωτο Βανίλια Χωρις Παγωτομηχανη