ΓΛΥΚΑΠΑΓΩΤΑ

Παγωτο Βανίλια Χωρις Παγωτομηχανη

Πολύ εύκολο

Συστατικά

  • Κρεμα Γαλακτος παγωμενη με 35% λιπαρα 500 ml
    Ζαχαρουχο Γαλά παγωμενο 200 ml
    Κοκτειλ Ζαχαρωμενων Φρουτων 200 γρ
    Βανιλια Υποβρυχιο 250 γρ
    Γαλα Φρεσκο 80 ml

Μέθοδος Εκτέλεσης

  1. Σε ενα κατσαρολάκι και σε χαμηλή θερμοκρασία λιώνουμε την Βανίλια υποβρύχιο μαζί με το φρέσκο Γάλα.Μόλις δούμε οτι το μίγμα μας έγινε ρευστό το βγάζουμε εκτός φωτιάς και το αφήνουμε να έρθει σε θερμοκρασία δωματίου
  2. Στον Κάδο του μίξερ μας βάζουμε την παγωμένη κρέμα γάλακτος και την χτυπάμε μέχρι να γίνει σαντιγί.
  3. Στην συνέχεια προσθέτουμε το παγωμένο ζαχαρούχο γάλα, την βανίλια υποβρύχιο και με μια σπάτουλα αναδεύουμε το παγωτό μας απαλά απο κάτω προς τα πάνω.
  4. Τέλος προσθέτουμε τα φρούτα μας, ανακατεύουμε τελευταία φορα, να πάνε παντού τα φρούτα
  5. και μεταφέρουμε το παγωτό μας σε ένα σκεύος.
  6. Το σκεπάζουμε και το τοποθετούμε στην κατάψυξη ιδανικά για μία νύχτα.
  7. Τέλος απολαμβάνουμε την υπέροχω μαστιχωτή γεύση του.
Hμερομηνία ανάρτησης συνταγής: 22 Μαΐου 2022