Σε ενα κατσαρολάκι και σε χαμηλή θερμοκρασία λιώνουμε την Βανίλια υποβρύχιο μαζί με το φρέσκο Γάλα.Μόλις δούμε οτι το μίγμα μας έγινε ρευστό το βγάζουμε εκτός φωτιάς και το αφήνουμε να έρθει σε θερμοκρασία δωματίου
Στον Κάδο του μίξερ μας βάζουμε την παγωμένη κρέμα γάλακτος και την χτυπάμε μέχρι να γίνει σαντιγί.
Στην συνέχεια προσθέτουμε το παγωμένο ζαχαρούχο γάλα, την βανίλια υποβρύχιο και με μια σπάτουλα αναδεύουμε το παγωτό μας απαλά απο κάτω προς τα πάνω.
Τέλος προσθέτουμε τα φρούτα μας, ανακατεύουμε τελευταία φορα, να πάνε παντού τα φρούτα
και μεταφέρουμε το παγωτό μας σε ένα σκεύος.
Το σκεπάζουμε και το τοποθετούμε στην κατάψυξη ιδανικά για μία νύχτα.
Τέλος απολαμβάνουμε την υπέροχω μαστιχωτή γεύση του.
ΜΑΓΕΙΡΕΨΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Πολίτικο Γλυκό με Κρέμα Ζαχαροπλαστικής Παραδοσιακή Συνταγή (Βυζαντινο)
ΣΠΙΤΙΚΟ ΠΑΓΩΤΟ ΜΕ ΓΕΥΣΗ ΤΣΙΧΛΟΦΟΥΣΚΑ ΚΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΜΑΛΑΚΗ ΥΦΗ
ΜΙΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΠΑΣΤΑ ΤΑΨΙΟΥ ΧΩΡΙΣ ΠΑΝΤΕΣΠΑΝΙ