Μέθοδος Εκτέλεσης
- Βαζουμε στο μιξερ τον 1 φακελο Γκαρνι μαζι με το εβαπορε και τα χτυπαμε
για 5 λεπτα.
-
Στην συνεχεια ριχνουμε την βανιλετα,
- με το ματι λιγο λικερ για να σπασει
την μυρωδια του γαλατος
- το ζαχαρουχο, και το χτυπαμε για 10 λεπτα επιπλεον σε δυνατη ταχυτητα.
- Κατοπιν παιρνουμε ενα ταπερ η'ειδικο μπολ για παγωτο,ριχνουμε το υλικο
- ριχνουμε τον 1 φακελο τις σταγονες κουβερτουρας,
- σπαμε με τα χερια μας
το μισο πακετο μπισκοτα η'λιγοτερα αναλογα τι θελετε..
- ριχνουμε λιγο γλυκο βυσσινο
- μερικα καβουρντισμενα αμυγδαλα
- ,και με μια σπατουλα ανακατευουμε
ελαφρα,κλεινουμε με το καπακι και το τοποθετουμε στην καταψυξη να παγωσει
πολυ καλα, και ειναι ετοιμο να το απολαυσουμε..
- Με τον ιδιο τροπο ετοιμαζουμε και την γευση κακαο..
Αφου χτυπησουμε το Γκαρνι με το εβαπορε, για 5 λεπτα,ριχνουμε το λικερ,την βανιλετα,το κακαο
- και λιωνουμε σε μπεν μαρι την κουβερτουρα,
- την προσθετουμε και
αυτη,ριχνουμε το ζαχαρουχο και χτυπαμε για 10 λεπτα επιπλεον.
- Το αδειαζουμε σε ταπερ και ριχνουμε τα υπολοιπα υλικα που βαλαμε και
στην βανιλια.
-
- Ελπιζω και ευχομαι να σας αρεσει!!!
Hμερομηνία ανάρτησης συνταγής: 2 Αυγούστου 2011
ΜΑΓΕΙΡΕΨΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΠΙΤΙΚΟ ΠΑΓΩΤΟ ΜΕ ΓΕΥΣΗ ΤΣΙΧΛΟΦΟΥΣΚΑ ΚΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΜΑΛΑΚΗ ΥΦΗ
Γρηγορο Καιμάκι Παγωτό Χωρίς Παγωτομηχανή ΧΩΡΙΣ Ανακατέματα Χωρίς να Κρυσταλιάζει
Παγωτο Βανίλια Χωρις Παγωτομηχανη