Μέθοδος Εκτέλεσης
- Βαζουμε στο μιξερ τον 1 φακελο Γκαρνι μαζι με το εβαπορε και τα χτυπαμε
για 5 λεπτα.

-
Στην συνεχεια ριχνουμε την βανιλετα,

- με το ματι λιγο λικερ για να σπασει
την μυρωδια του γαλατος

- το ζαχαρουχο, και το χτυπαμε για 10 λεπτα επιπλεον σε δυνατη ταχυτητα.

- Κατοπιν παιρνουμε ενα ταπερ η'ειδικο μπολ για παγωτο,ριχνουμε το υλικο

- ριχνουμε τον 1 φακελο τις σταγονες κουβερτουρας,

- σπαμε με τα χερια μας
το μισο πακετο μπισκοτα η'λιγοτερα αναλογα τι θελετε..

- ριχνουμε λιγο γλυκο βυσσινο

- μερικα καβουρντισμενα αμυγδαλα

- ,και με μια σπατουλα ανακατευουμε
ελαφρα,κλεινουμε με το καπακι και το τοποθετουμε στην καταψυξη να παγωσει
πολυ καλα, και ειναι ετοιμο να το απολαυσουμε..

- Με τον ιδιο τροπο ετοιμαζουμε και την γευση κακαο..
Αφου χτυπησουμε το Γκαρνι με το εβαπορε, για 5 λεπτα,ριχνουμε το λικερ,την βανιλετα,το κακαο

- και λιωνουμε σε μπεν μαρι την κουβερτουρα,

- την προσθετουμε και
αυτη,ριχνουμε το ζαχαρουχο και χτυπαμε για 10 λεπτα επιπλεον.

- Το αδειαζουμε σε ταπερ και ριχνουμε τα υπολοιπα υλικα που βαλαμε και
στην βανιλια.

-


- Ελπιζω και ευχομαι να σας αρεσει!!!
Hμερομηνία ανάρτησης συνταγής: 2 Αυγούστου 2011
ΜΑΓΕΙΡΕΨΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΣΠΙΤΙΚΟ ΠΑΓΩΤΟ ΜΕ ΓΕΥΣΗ ΤΣΙΧΛΟΦΟΥΣΚΑ ΚΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΜΑΛΑΚΗ ΥΦΗ
Γρηγορο Καιμάκι Παγωτό Χωρίς Παγωτομηχανή ΧΩΡΙΣ Ανακατέματα Χωρίς να Κρυσταλιάζει
Παγωτο Βανίλια Χωρις Παγωτομηχανη