Αρχική
Όλες οι συνταγές
Κατηγορίες
Μετρητές
Δοσομετρητής
Θερμιδομετρητής
Συμβουλές
Επικοινωνία
Έλα στο κανάλι μου
ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΒΙΝΤΕΟ
ΜΕΖΕΔΕΣ
ΦΕΤΑ ΣΑΓΑΝΑΚΙ ΜΕ ΣΟΥΣΑΜΙ ΚΑΙ ΜΕΛΙ
ΓΛΥΚΑ
ΤΟ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΟ ΓΛΥΚΟ ΨΥΓΕΙΟΥ ΝΟΥΤΕΛΑ-ΦΡΑΟΥΛΑ
Γωγώ Γρηγοριάδου
Επικοινωνία
Μην ξεχάσετε να κάνετε εγγραφή στο YouTube κανάλι μου κάνοντας κλικ εδώ
Περισσότερα
Αρχική
Όλες οι συνταγές
Κατηγορίες
Μετρητές
Δοσομετρητής
Θερμιδομετρητής
Συμβουλές
Επικοινωνία
Έλα στο κανάλι μου
ΜΠΟΥΦΕΣ
ΠΟΥΛΕΡΙΚΑ
ΕΚΤΥΠΩΣΗ ΣΥΝΤΑΓΗΣ
ΠΑ’Ι’ΔΑΚΙΑ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟΥ ΚΡΑΣΑΤΑ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ!!!
Απλο,σαν φαγητο μα πολυ νοστιμο!!!
40
Μερίδες:
4 άτομα
Μέτριο
Συστατικά
παϊδάκια κοτόπουλο
1 κιλο και 200 γρ
σκορδο
5 σκ. ψιλοκομμενες
μουσταρδα
4 κ.σουπας γεματες
κοκκινο κρασι
1 ποτηρακι κρασιου ημιγλυκο
ελαιολαδο
1/2 κρασοποτηρο
χυμό λεμόνι
απο 1 λεμονι
αλατι
πιπερι
θυμαρι
Μέθοδος Εκτέλεσης
Πλενουμε πολυ καλα τα κομματια του κοτοπουλου και τα τοποθετουμε σε ταψι. Ριχνουμε αλατι ,πιπερι, θυμαρι και τα ανακατευουμε να πανε παντου.
Σε σεικερ ριχνουμε το λεμονι,το κρασι,το λαδι,την μουσταρδα τα ανακινουμε καλα
και περιχυνουμε το κρεας.
Ψηνουμε σε προθερμασμενο φουρνο στους 180 βαθμους για 1 ωριτσα και κατι μεχρι να ροδοκοκκινισουν ολα τα κομματια του κοτοπουλου.
Σερβιρουμε με ρυζακι,πατατες τηγανιτες η'οτι τραβαει η ορεξη σας,σαλατα εποχης κρασακι και καλη παρεα.
Hμερομηνία ανάρτησης συνταγής: 18 Απριλίου 2013
ΜΑΓΕΙΡΕΨΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΖΥΜΕΣ
ΓΙΟΡΤΙΝΗ ΤΥΡΟΠΙΤΑ ΜΕ ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΑ ΦΥΛΛΑ
ΖΥΜΕΣ
Ευκολα Τυροπιτακια με Ζυμη Γιαουρτιου - Τυροψωμακια
ΚΡΕΑΤΙΚΑ
Κοτοπουλο Στη Σουβλα ΧΩΡΙΣ ΣΟΥΒΛΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΣΥΝΤΑΓΗ
ΚΟΛΙΟΙ ΓΕΜΙΣΤΟΙ ΥΠΕΡ-ΠΑΡΑΓΩΓΗ!!!
ΑΡΧΙΚΗ
ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΥΝΤΑΓΗ
ΑΓΚΙΝΑΡΕΣ ΤΗΓΑΝΙΤΕΣ ΜΕ ΑΥΓΑ!!!
ΜΑΓΕΙΡΕΨΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΓΙΟΡΤΙΝΗ ΤΥΡΟΠΙΤΑ ΜΕ ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΑ ΦΥΛΛΑ
Ευκολα Τυροπιτακια με Ζυμη Γιαουρτιου - Τυροψωμακια
Κοτοπουλο Στη Σουβλα ΧΩΡΙΣ ΣΟΥΒΛΑ