

ΠΑ’Ι’ΔΑΚΙΑ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟΥ ΚΡΑΣΑΤΑ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ!!!
Απλο,σαν φαγητο μα πολυ νοστιμο!!!
Συστατικά
- παϊδάκια κοτόπουλο - 1 κιλο και 200 γρ
- σκορδο - 5 σκ. ψιλοκομμενες
- μουσταρδα - 4 κ.σουπας γεματες
- κοκκινο κρασι - 1 ποτηρακι κρασιου ημιγλυκο
- ελαιολαδο - 1/2 κρασοποτηρο
- χυμό λεμόνι - απο 1 λεμονι
- αλατι
- πιπερι
- θυμαρι
Εκτέλεση
- Πλενουμε πολυ καλα τα κομματια του κοτοπουλου και τα τοποθετουμε σε ταψι.
Ριχνουμε αλατι ,πιπερι, θυμαρι και τα ανακατευουμε να πανε παντου. - Σε σεικερ ριχνουμε το λεμονι,το κρασι,το λαδι,την μουσταρδα τα ανακινουμε καλα
- και περιχυνουμε το κρεας.
- Ψηνουμε σε προθερμασμενο φουρνο στους 180 βαθμους για 1 ωριτσα και κατι μεχρι να ροδοκοκκινισουν ολα τα κομματια του κοτοπουλου.
- Σερβιρουμε με ρυζακι,πατατες τηγανιτες η'οτι τραβαει η ορεξη σας,σαλατα εποχης κρασακι και καλη παρεα.