Μέθοδος Εκτέλεσης
- Με κοφτερo μαχαιρι ανοιγουμε την κοιλια της αφαιρουμε εντοσθια και τις πλενουμε καλα.
- Χαραζουμε με εγκοπες στα πλαινα της
- και μπιγουμε απο 1 σκελιδα σκορδο(και απο τις 2 πλευρες της.οσες εγοπες κανουμε τοσα σκορδα θα βαλουμε.
- Με πινελο τις αλειφουμε με ελαιολαδο,
τις αλατιζουμε,στην κοιλια,εξωτερικα και στις εγκοπες,ριχνουμε και το θυμαρι στα ιδια σημεια οπου ριξαμε και το αλατι.
- Αναβουμε τα καρβουνα καλα,λαδωνουμε την σχαρα και απλωνουμε τις παλαμιδες να ψηθουν.
- Στο μουλτι η'σε σεικερ ριχνουμε το ελαιολαδο,την μαγιονεζα,τη μουσταρδα,το λεμονι,το σκορδο,το αλατι
- τα χτυπαμε καλα μεχρι να εχουμε μια πηχτη σως.
- Αφου ψηθουν τα ψαρια,τα ανοιγουμε και περιχυνουμε την σαλτσα μας.
Hμερομηνία ανάρτησης συνταγής: 12 Ιουνίου 2013
ΜΑΓΕΙΡΕΨΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Γαριδομακαρονάδα με Ούζο Πεντανόστιμη
Μπακαλιαρος Τηγανητος με Κουρκουτι Φανταστικο
ΠΕΝΤΑΝΟΣΤΙΜΕΣ ΓΑΡΙΔΕΣ ΣΑΓΑΝΑΚΙ