ΓΛΥΚΑ

ΠΑΛΜΙΕ!!!

Ειναι γνωστα,ειναι πασιγνωστα ειναι νοστιμα,ειναι πεντανοστιμα...!!!

svg10
Μερίδες: 20 κομμάτια
Πολύ εύκολο

Συστατικά

  • φυλλο σφολιατας 1 φυλλο
    Ζαχαρη

Μέθοδος Εκτέλεσης

  1. Απλωνουμε την σφολιατα μας σε στρωμενη απο λαδοκολλα λαμαρινα,την αλειφουμε νερο με ενα πινελο σε ολη της την επιφανεια,
  2. και την πασπαλιζουμε με μπολικη ζαχαρη να παει παντου.
  3. Πιανουμε την μια πλευρα της σφολιατας και την διπλωνουμε σε ρολο να φτασει ως το κεντρο
  4. και στην συνεχεια διπλωνουμε την αλλη πλευρα  μεχρι να συναντηθουν στο κεντρο. Στο σημειο αυτο αλειφουμε παλι με νερο τα δυο ρολα για να κολησουν μεταξυ τους
  5. και με ενα κοφτερο μαχαιρι τα κοβουμε σε παχος ενος δαχτυλου και τα στρωνουμε στην λαμαρινα με καποια αποσταση μεταξυ τους γιατι  απλωνουν,τα πιεζουμε λιγο με την παλαμη μας απο πανω,πασπαλιζουμε με ζαχαρη
  6. και τα ψηνουμε σε προθερμασμενο φουρνο στους 170 βαθμους στον αερα για 20 λεπτα μεχρι να ροδοκοκκινισει η σφολιατα μας.
Hμερομηνία ανάρτησης συνταγής: 5 Μαΐου 2011