Απλωνουμε την σφολιατα μας σε στρωμενη απο λαδοκολλα λαμαρινα,την
αλειφουμε νερο με ενα πινελο σε ολη της την επιφανεια,
και την πασπαλιζουμεμε μπολικη ζαχαρη να παει παντου.
Πιανουμε την μια πλευρα της σφολιατας και την διπλωνουμε σε ρολο να φτασει ως το κεντρο
και στην συνεχεια διπλωνουμε την αλλη πλευρα μεχρι να συναντηθουν στο κεντρο.Στο σημειο αυτο αλειφουμε παλι με νερο τα δυο ρολα για να κολησουν μεταξυ τους
και με ενα κοφτερο μαχαιρι τα κοβουμε σε παχος ενος δαχτυλουκαι τα στρωνουμε στην λαμαρινα με καποια αποσταση μεταξυ τους γιατι απλωνουν,τα πιεζουμε λιγο με την παλαμη μας απο πανω,πασπαλιζουμε με ζαχαρη
και τα ψηνουμε σε προθερμασμενο φουρνο στους 170 βαθμους στον αεραγια 20 λεπτα μεχρι να ροδοκοκκινισει η σφολιατα μας.
ΜΑΓΕΙΡΕΨΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Πολίτικο Γλυκό με Κρέμα Ζαχαροπλαστικής Παραδοσιακή Συνταγή (Βυζαντινο)
ΜΙΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΠΑΣΤΑ ΤΑΨΙΟΥ ΧΩΡΙΣ ΠΑΝΤΕΣΠΑΝΙ
Ευκολες Καριοκες Με Μπισκοτα