Σουπερ φανταστικη πανακοτα με νουτελα και μπισκοτα oreo δινουν το τελειο γευστικο γλυκο αποτελεσμα,που σιγουρα θα γινει ενα απο τα αγαπημενα σας γλυκα!!!
Απολαυστε την!!!
30
Μερίδες: 16 κομμάτια
Μέτριο
Συστατικά
γαλα 150 ml. φρεσκο
κρεμα γαλακτος 400 ml
nutella 400 γρ.
βανιλια 2
μπισκοτα 185 γρ. oreo
ζελατινη 1 φακ. σε σκονη
Μέθοδος Εκτέλεσης
Ζεσταινουμε καλα σε κατσαρολακι την κρεμα γαλακτος(ΠΡΟΣΟΧΗ ΟΧΙ ΝΑ ΒΡΑΣΕΙ).
Σε κουπα βαζουμε 4 κ.σουπας νερο και ριχνουμε την ζελατινη να φουσκωσει για λιγο.
Κατοπιν την προσθετουμε στην ζεστη κρεμα γαλακτος μαζι με τις βανιλιες,και ανακατευουμε μεχρι να εχουμε ενα ομοιομορφο μιγμα.
Αποσυρουμε απο την φωτια και προσθετουμε το γαλα
και την νουτελα.
Ανακατευουμε πολυ πολυ καλα.
Παιρνουμε μια φορμα μετριου μεγεθους με σχεδιο,ακομα και σε μικρα ατομικα φορμακια και ριχνουμε αυτο το υπεροχο μιγμα περνωντας το πρωτα απο ενα ψιλο σουρωτηρι για να βγει λειο το μιγμα μας.
Και τελος προσθετουμε τα υπεροχα μπισκοτα oreo σπασμενα σε κομματια σε ολη την επιφανεια
και με κουταλι τα πιεζουμε ελαφρα.
Βαζουμε στο ψυγειο να παγωσει καλα να σφιξει.(προαιρετικα μπορει να λιωσουμε σοκολατα γαλακτος να το περιλουσουμε αφου το εχουμε ξεφορμαρει το γλυκο μας.)
Για να ξεφορμαρουμε βουταμε για ελαχιστα δευτερολεπτα την φορμα σε ζεστο νερο.
ΜΑΓΕΙΡΕΨΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Πολίτικο Γλυκό με Κρέμα Ζαχαροπλαστικής Παραδοσιακή Συνταγή (Βυζαντινο)
ΜΙΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΠΑΣΤΑ ΤΑΨΙΟΥ ΧΩΡΙΣ ΠΑΝΤΕΣΠΑΝΙ
Ευκολες Καριοκες Με Μπισκοτα