Μέθοδος Εκτέλεσης
Σε μπολ ριχνουμε το αλευρι,το κακαο,αλατι,ζαχαρη και ανακατευουμε.

Στην συνεχεια το αυγο,το γαλα,το βουτυρο
-
και με το συρμα-αυγοδαρτη ανακατευουμε μεχρι να εχουμε εναν λειο χυλο.Τον αφηνουμε για 5-10 λεπτα να σταθει.
Ζεσταινουμε ενα αντικολλητικο τηγανι με ελαχιστη λιπαρη ουσια (ψεκαζουμε).
Παιρνουμε 80 ml χυλο με μεζουρα κυπελακι και την ριχνουμε στο κεντρο του τηγανιου χωρις να κουναμε το τηγανι
να απλωθει ο χυλος.
Μολις δουμε να εμφανιζονται φουσκαλες επανω στον χυλο ειναι ετοιμο να το γυρισουμε να ψηθει για 1 λεπτο
και απο την αλλη πλευρα,
και το αφαιρουμε σε πιατο.Μετα το πρωτο pancake χαμηλωνουμε την φωτια,και συνεχιζουμε
την ιδια διαδικασια μεχρι να τελειωσει ο χυλος μας.
- Σερβιρουμε με λιωμενη σοκολατα,μερεντα,νουτελα,μελι,η΄ζαχαρη.
Hμερομηνία ανάρτησης συνταγής: 10 Ιανουαρίου 2016
ΜΑΓΕΙΡΕΨΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΤΥΡΟΨΩΜΟ ΤΗΣ ΣΤΙΓΜΗΣ
ΓΙΟΡΤΙΝΗ ΤΥΡΟΠΙΤΑ ΜΕ ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΑ ΦΥΛΛΑ
Ευκολα Τυροπιτακια με Ζυμη Γιαουρτιου - Τυροψωμακια