Μέθοδος Εκτέλεσης
- Σε μπολ ριχνουμε το αλευρι,το κακαο,αλατι,ζαχαρη και ανακατευουμε.
- Στην συνεχεια το αυγο,το γαλα,το βουτυρο
- και με το συρμα-αυγοδαρτη ανακατευουμε μεχρι να εχουμε εναν λειο χυλο.Τον αφηνουμε για 5-10 λεπτα να σταθει.
- Ζεσταινουμε ενα αντικολλητικο τηγανι με ελαχιστη λιπαρη ουσια (ψεκαζουμε).
- Παιρνουμε 80 ml χυλο με μεζουρα κυπελακι και την ριχνουμε στο κεντρο του τηγανιου χωρις να κουναμε το τηγανι
να απλωθει ο χυλος.
- Μολις δουμε να εμφανιζονται φουσκαλες επανω στον χυλο ειναι ετοιμο να το γυρισουμε να ψηθει για 1 λεπτο
και απο την αλλη πλευρα,
- και το αφαιρουμε σε πιατο.Μετα το πρωτο pancake χαμηλωνουμε την φωτια,και συνεχιζουμε
την ιδια διαδικασια μεχρι να τελειωσει ο χυλος μας.
- Σερβιρουμε με λιωμενη σοκολατα,μερεντα,νουτελα,μελι,η΄ζαχαρη.
Hμερομηνία ανάρτησης συνταγής: 10 Ιανουαρίου 2016
ΜΑΓΕΙΡΕΨΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΤΥΡΟΨΩΜΟ ΤΗΣ ΣΤΙΓΜΗΣ
ΓΙΟΡΤΙΝΗ ΤΥΡΟΠΙΤΑ ΜΕ ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΑ ΦΥΛΛΑ
Ευκολα Τυροπιτακια με Ζυμη Γιαουρτιου - Τυροψωμακια